AKTUELNOSTI
MUP i Apatinska pivara nastavljaju sa obukom mladih vozača u NAVAK-u

MUP i Apatinska pivara nastavljaju sa obukom mladih vozača u NAVAK-u...

APEL POLICIJE DA SE GRAĐANI U TOKU PREDSTOJEĆIH PRAZNIKA SUZDRŽE OD BACANJA PETARDI

APEL POLICIJE DA SE GRAĐANI U TOKU PREDSTOJEĆIH PRAZNIKA SUZDRŽE OD BACA...

VOJVOĐANSKA 'COMNET' MREŽA PROŠIRENA I UZ PRISUSTVO NOVIH ČLANICA PRERASLA U UDRUŽENJE ELEKTRONSKIH MEDIJA 'COMNET'

VOJVOĐANSKA 'COMNET' MREŽA PROŠIRENA I UZ PRISUSTVO NOVIH ČLANICA PRERA...

APATINSKA PIVARA UPRAVI SAOBRAĆAJNE POLICIJE DONIRALA ALKOMETRE

APATINSKA PIVARA UPRAVI SAOBRAĆAJNE POLICIJE DONIRALA ALKOMETRE...

VREME DANAS U APATINU

«  maj 2019  »
pusčpsn
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Datum kreiranja 10 septembar 2012

U četvrtom kolu Područne lige Sombor fudbaleri “Mladosti” su u Kljajićevu prikazali najbolju igru ove sezone i do vrha napunili mrežu domaćina. Oni su na stadionu “Korduna” održali pravi školski čas iz fudbalske igre, a u ulozi “profesora” potpomognuti nekolicinom iskusnih igrača su se našli poletarci apatinskog kluba.

Igra prikazana u prvom poluvremenu kao da je preslikana iz udžbenika, i po rečima objektivnih domaćina ne pamti se da ih je neko ovoliko nadigrao na domaćem bunjištu. Počelo je pogotkom Lemaića u 13. minutu. Ređale su se šanse Marčete,Basarića i Jana koji je u 38. minutu pogodio stativu.

Dva minuta pre karaj poluvrena nakon akcije koju u kojoj je učestvovao ceo navalni red na 2:0 rutinski je povisio mladi Lukić, a koji trenutak pre odlaska na odmor nakon akcije koju su poveli Marin i Lemaić mladi Basarić je postigao treći pogodak za mladost. . U ovom delu utakmice domaći tim je imao period dobre igre, ali je sve njihove šuteve ka golu gostujućeg tima sigurnim odbranama zaustavljao golman Đumić.

U drugom poluvremenu Apatinci su igrali samo koliko je trebalo za ubedljivu pobedu koju su sa po jednim pogotkom potvrdili iskusni Marin i Jano.
Nakon dva uzastopna gostovanja Apatinci u subotu dočekuju imenjaka iz Kruščića. Odlična igra iz Kljajićeva je najbolja pozivnica ljubiteljima fudaba da pogledaju ovu utakmicu koja počinje u 16,30 sati.

Streljački klub "Rade Končar" iz Apatina počeo je upis novih članova za discipline serijska vazdušna puška i standardni vazdušni pištolj za devojčice i dečake u uzrastu od 5-tog do 7-mog razreda.
Treninge vode diplomirani treneri Ruđer Bilić i Dobrivoj Pejin.
Upis se može izvršiti neposredno u streljani -podrum ispod muzičke škole- radnim danom u večernjim časovima ili kontaktom na telefone 063 74 186 73, Ruđer Bilić i 063 58 58 99 Dobrivoj Pejin.
Polaznici koje se upišu ove jeseni potpuno se uklapaju u četvorogodišnji program olimpisjkog ciklusa.