«  maj 2024  »
pusčpsn
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 20 novembar 2012
Štampa

Omladinski projekat "Pazi, sveže obojeno" Omladinskog udruženja volontera grada Apatina ušao je u finale 25 omladinskih volonterskih projekata iz 25 okruga Srbije.

U okviru programa „Mladi su zakon“Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije mladi u Srbijisu, treću godinu zaredom,realizovali niz akcija kojima su uređeni parkovi, klubovi za mlade, školska dvorišta i sličnamesta.Pokazali su se kao najbolji promoteri solidarnosti i humanosti, razumevanja i tolerancije. Organizovane su pozorišne predstave, ekološke akcije, akcije koje promovišu zdrave i bezbedne stilove života mladih.

Realizovana su 224 omladinska volonterska projekta, finansirana u iznosu od skoro 17 miliona dinara. Najteži zadatak imale su komisije iz 25 okruga, koje čine predstavnici Resurs centara, Kancelarija za mlade i medija, a koje su, po propozicijama programa, predložile najbolje volonterske projekte na nivou okruga.U finale je ušlo25 omladinskih volonterskih projekata iz 25 okruga Srbije, koje možete pogledati na Fejsbuk stranici „Mladi su zakon – Ministarstvo omladine i sporta“ili omladinskom internet portalu „Zamisli život  www.zamislizivot.org.

Ministarstvo omladine i sporta, u saradnji sa Delegacijom Evropske unije u Republici Srbiji, u sklopu obeležavanja Međunarodnog dana volontera, 5. decembra, nagradiće volonterske grupe koje budu najbolje ocenjene po mišljenju žirija, ali i posetiocaFejsbuk takmičenja.

Za Omladinski projekat "Pazi, sveže obojeno" Omladinskog udruženja volontera grada Apatina, koji je realizovan sa ciljem ulepšavanja gradskog parka i koji je proglašen za najbolji u Zapadnobačkom okrugu, možete glasati putem linka.

Glasanje jeotvoreno do 26. novembra u podne, a nakon toga će se sastati komisija koja će birati ostale najbolje volonterske projekte. Svakog dana u podne će biti objavljen presek glasova po broju lajkova.

Prijava