«  april 2024  »
pusčpsn
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 03 maj 2012
Štampa

Neda đavo mira Željku Rajčeviću! Misli da su novinari njegovi klijenti pa može da šamara i levo i desno. Mnogo ga je uvredila gotovo šaljiva informacija da je SPS želeo da plati zakup bilborda DS-u. Toliko se naljutio da je hteo da iskoči iz kože! Zacenio čovek!

Kaže, nije tačno da SPS bilbord plaća DS-u. Da je pismeniji, lepo bi pročitao da je medijski tim SPS-a kako su nam naveli, HTEO DA PLATI ZAKUP BILBORDA DS-u, jer im je ponudjeno to mesto u zadnjoj nedelji kampanje.

Dakle, nigde se ne navodi da je SPS platio bilbord već da je bio spreman da plati. Tu je poenta, a ne ko je i kako platio. Suština je  da protivnička strana želi iskreno da taj bilbord ostane tu gde je.

To je smisao ovog teksta, da je bilbord DS tragikomičan, dakle i tragičan i komičan u svakom smislu, a posebno estetskom, a najsmešniji je odavno onaj mali sa desne strane. Suština je da je taj bilbord potpuna antipropaganda DS-a što svi vide, čak i njihovi suparnici, ali,  to je problem DS-a, njihovog media tima, i malog sa desne strane.

Slično je i sa spotovima DS-a, koji su potpuna medijska karikatura. Ljudi izgledaju kao pred policijskim ispitivanjem sa stupidnim monolozima, posebno se ističe mali u sredini (spota),  ali i to je njihov problem.

Oni platili – pa klatili!

Pošto nismo našli u rečniku Vujaklije, šta znači reč “gnusan”, našli smo skraćenicu koja nas neodoljivo podseća na ovo što mali sa desne strane radi - “GNU”:  liči na vola. Tako piše Vujaklija.

Stoga,  ovo saopštenje media tima ima jednu važnu gnusnu vrednost.

Konačno smo saznali ko je Gnu šef Gnu media tima. Skupio je hrabrost mali sa desne strane da se potpiše kao Željko Rajčević - Gnu media tima DS Apatin. To što smo tvrdili, sada se i pokazalo. On je Gnu autor Gnu saopštenja protiv naše medijske kuće.

On je Gnu koji duže vreme proganja našu medijsku kuću zarad svojih interesa i klijenata.

On je taj ostrašćeni Gnu kome upućujemo ove reči.

Pogledaj svoj bilbord, andjele!

Pogledaj se, Gnu!

Prijava