«  april 2024  »
pusčpsn
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 10 januar 2019
Štampa

Finalnim utakmicama i svečanim proglašenjem najboljih u svim starosnim kategorijama  završen je tradicionalni novogodišnji i božićni turnir u malom fudbalu Apatin 2018/19. Najviše pažnje blizu 600 ljubitelja fudbala u hali OŠ „Žarko Zrenjanin“ privukli su finalni mečevi u seniorskoj konkurenciji, a glavni favorit za osvajanje prvog mesta i novčanu nagradu od 100.00 dinara ekipa „Padrinosi“ potvrdila je svoju dominaciju koju je imala tokom celog tunira.  

U velikom finalu ubedljivo je savladala ekipu „Savulja“ iz Sombora 6:1 i više nego zasluženo osvojila pobedički pehar. U utakmici za treće mesto „Otpisani“ su posle dosta dramatične završnice bili bolji 4:2 od ekipe „Česma-invest“ iz Apatina. Za najboljeg strelca turnira u konkurenciji seniora proglašen je Somborac Srđan Vuković iz ekipe „Padrinosi“, prvi golman turnira je takođe Somborac Dejan Jeličić iz drugoplasirane ekipe „Savulja“, dok je pehar za najboljeg igrača turnira pripao Slobodanu Bojiću iz pobedničkog sastava. Bilo je zanimljivo i kod kadeta do prvog mesta i šampionskog pehara došla je ekipa „Česma invest“ koja je minimalnim rezultatom 1:0 bila bolja od OFK „Mladost-APA“. Prvi strelac turnira kod kadeta je Nemanja Vidaković, najbolji igrač je Vladimir Bačić, a za najboljeg golman proglašen je Aleksa Majstorović, sva trojica iz pobedničke ekipe. U konkurenciji veterana prvo mesto osvojila je picerija „Zamak“ koja je u finalu deklasirala „Zaboravljene“ 7:1, dok su treći članovi ekipe „APA–pivara“.

Pre duela veterana odigrana je memorijalna utakmica „Dr Mladen Basta“ u čast jednog od najvećih ljubitelja i znalaca malog fudbalu našoj opštini, velikog humaniste i istaknutog sportskog radnika i lekara koji nas je prerano napustio u svojoj 64.godini života. Ovaj put „crna„ ekipa je bila bolja, a svi „Bastini prijatelji“ dobili su veliki aplauz sa tribina sportske hale u Apatinu. Nagrade najboljim ekipama i pojedincima na ovogodišnjem zimskom turniru u malom fudbalu uručili su direktor hale Radomir Radujko i sekretar Sportskog saveza opštine Apatin Slobodan Bačić koji je i ovaj put na visokom nivou organizovao ovo zimsko okupljanje istinskih ljubitelja malog fudbala u Apatinu.

 

Prijava