AKTUELNOSTI
ZA KARTICE ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA ROK 31.DECEMBAR

ZA KARTICE ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA ROK 31.DECEMBAR...

ISPLATA OPŠTINSKIH INVALIDNINA

ISPLATA OPŠTINSKIH INVALIDNINA...

POČELO UKRAŠAVANJE APATINA ZA PRAZNIKE

POČELO UKRAŠAVANJE APATINA ZA PRAZNIKE ...

NOVI USLOVI ZA ODLAZAK U PENZIJU

NOVI USLOVI ZA ODLAZAK U PENZIJU...

VREME DANAS U APATINU

«  decembar 2017  »
pusčpsn
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Datum kreiranja 16 januar 2018

Od 1.jula ove godine, kako je najavljeno, počeće da se primenjuje Zakon o finansijskoj podršci porodicama sa decom, koji je u Skupštini Srbije usvojen sredinom decembra, a stupio na snagu 1. januara ove godine. Iako ovim Zakonom nije određena tačan mesečni iznos novca koji će porodice dobijati za rođenje deteta, zna se da će za prvo dete majke ubuduće dobijati umesto trenutnih 30.000 dinara jednokratnu pomoć od 100.000 dinara.

Opširnije...
 
Datum kreiranja 16 januar 2018

U Novom Sadu je održano otvoreno prvenstvo Vojvodine u atletici u uzrastu mlađih pionira i starijih juniora. Na ovom takmičenju koje je u hali Sajma okupilo veliki broj talentovanih atletičara i atletičarki iz Pokrajine, zapažen nastup imali su članovi AK “Omladinac“iz Prigrevice.

Opširnije...
 
Datum kreiranja 16 januar 2018

Na području Policijske uprave u Somboru  u toku prošle nedelje evidentirano je šest saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške, a osam osoba lake telesne povrede.U opštini Apatin u pomenutom periodu dogodila se jedna saobraćajka u kojoj je jedna osoba zadobila lake telesne povrede.

Opširnije...
 
Datum kreiranja 16 januar 2018

Prema obaveštenju Elektrodistribucije Apatin sutra će svi gradjani Kupusine ostati u svojim domaćinstvima bez električne energije i to u vremenu od devet do 12 časova. Razlog isključenja struje u pomenutom periodu je zamena nosećeg elektro struba u selu. 

 
Datum kreiranja 16 januar 2018

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija raspisalo javni konkurs za dodelu kreditnih sredstava za podsticanje kvaliteta turističke ponude u 2018. godini. Konkursom je predviđena dodela kreditnih sredstava za unapređenje kvaliteta turističke ponude i intenziviranje njenog korišćenja, izgradnju turističke infrastrukture kao i usklađivanje turističkih kapaciteta sa Zakonom o turizmu.

Opširnije...
 
Datum kreiranja 16 januar 2018

Za učenike prvog i petog razreda osnovne škole i prvog razreda gimnazije od septembra će celokupna nastava biti usmerena ka znanjima i veštinama koja će đaci imati na kraju razreda. Prema novinama u obrazovanju programi će za njih biti rasterećeni, prilagođeniji uzrastu i mnoge oblasti, koje su se pokazale kao preteške, biće prebačene u starije razrede.

Opširnije...
 
Datum kreiranja 16 januar 2018

Prema tvrdnjama ovdašnjih poljoprivrednih stručnjaka stanje ozimih useva u apatinskom ataru je dobro svuda gde je jesenja setva završena na vreme. Pšenica je završila bokorenje još krajem prošle godine, a isto je i sa ječmom. Ovi usevi ušli su u zimu dobro razvijeni, a ovako dobroj „slici” na njivama pogoduje i činjenica da do sada nije bilo dužih golomrazica u smislu da su prelazile veći minus.

Opširnije...
 
Datum kreiranja 15 januar 2018

Zimska služba Javnog komunalnog preduzeća “ Naš dom” zbog padavina od jutros je sa vozilima i ljudstvom na terenu. Snežnog pokrivača nema mnogo, ali je na sve saobraćajnice prve i druge prioritetne grupe već bačena so. Prema rečima rukovodioca Zimske službe Saše Lazića ukoliko bude neophodno taj posao će se obaviti na terenu i u popodnevnim satima.

Opširnije...
 
Datum kreiranja 15 januar 2018

Učenici osnovnih i srednjih škola apatinske opštine danas su krenuli u školu i za njih je nakon zimskog raspusta koji je trajao tri sedmice,  počelo drugo polugodište.

Opširnije...
 
Datum kreiranja 15 januar 2018

Da biste preneli vlasništvo nad polovnim automobilom dosad ste morali šetati od šaltera do šaltera, tačnije posetiti njih osam, platiti sedam pojedinačnih taksi, i za sve trebalo bi vam bar pet dana. U poređenju sa drugim evropskim zemljama Srbija prednjači ne samo po broju neophodnih papira koje građani sami dostavljaju za ostvarivanje svojih prava, već i po broju šaltera u čiji će red morati da stanu da bi završili posao.

Opširnije...
 
Datum kreiranja 14 januar 2018

Mleko u prahu za bebe francuske firme "Laktalis", koja je prouzrokovala aferu sa salmonelom, dospelo je u čak 83 zemlje u svetu u 12 miliona pakovanja. Među zemljama u kojima je distribuirano mleko ovog francuskog proizvođača nalazi se i Srbija, ali su sporne serije povučene odmah po otkrivanju afere. 

Opširnije...
 
Datum kreiranja 14 januar 2018

13. januara organizovan je na Trgu Nikole Tesle doček pravoslavne Nove godine. Tradicionalno je lomljena pogača Vasilica, koja se sprema baš uoči dočeka Julijanske, pravoslavne ili srpske Nove godine. Običajna pogača u srpskim kućama mesi se u slavu Svetog Vasilija, pa otud i njen naziv. 

Opširnije...
 
<< Start < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>