AKTUELNOSTI
KAMPANJA „KAD PIJEM, NE VOZIM“ U GUČI

KAMPANJA „KAD PIJEM, NE VOZIM“ U GUČI...

VIŠE OD DVE TONE ČEPOVA SAKUPLJENO U NAGRADNOJ IGRI JELEN PIVA IDE U HUMANITARNE SVRHE

VIŠE OD DVE TONE ČEPOVA SAKUPLJENO U NAGRADNOJ IGRI JELEN PIVA IDE U HUMA...

POVODOM SVETSKE NEDELJE BEZBEDNOSTI TRENINZI VOŽNJE ZA MATURANTE

POVODOM SVETSKE NEDELJE BEZBEDNOSTI TRENINZI VOŽNJE ZA MATURANTE...

TRIBINA

TRIBINA "JOŠ UVEK VOZIM" SAVEZA PARAPLEGIČARA I KVADRIPLEGIČARA SRBIJE...

VREME DANAS U APATINU

«  jul 2018  »
pusčpsn
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Datum kreiranja 14 avgust 2018

Već godinama unazad na dan Velike Gospe 15. avgusta, Romsko naselje u Apatinu je centar zbivanja i okupljanja Roma Bačke sve do Novog Sada. "Romska noć" ne samo da je postala tradicionalna već predstavlja manifestaciju koja se očekuje i za koju se dugo priprema. 

Opširnije...
 
Datum kreiranja 14 avgust 2018

U Crkvi "Uznesenje Marijino" u sredu će biti održana svečana misa povodom Velike Gospe ili svetkovine Uznesenja Blažene device Marije na nebo. Slavi se svakog 15. avgusta, a na svetkovinu u crkvu doći će mnogi vernici opštine i iz okoline. 

Opširnije...
 
Datum kreiranja 14 avgust 2018

Međunarodni Dan mladih obeležen je prigodnim sportsko-zabavnim programom i u Apatinu. U organizaciji Kancelarije za mlade i podršku lokalne samouprave na trenenima kod restorana „Plava ruža“ odigrao se turnir na pesku u tri sporta: odbojci, košarci i fudbalu. 

Opširnije...
 
Datum kreiranja 13 avgust 2018

Nakon „pevačkog maratona“ kojim je zvanično otvorena plaža, obeležavanja Dana Dunava, Deer & Beer festivala, još jedan celodnevni program ispunio je predivan letnji dan na apatinskoj plaži. Razlog za subotnje okupljanje mladih bio je njihov dan, Dan mladih.

Opširnije...
 
Datum kreiranja 13 avgust 2018

Crveni krst Apatin će 14. avgusta 2018. godine u saradnji sa Službom za transfuziju krvi iz Sombora održati akciju dobrovoljnog davanja krvi u Zdravstvenim stanicama u Sonti od 8 do 10 časova i u Svilojevu od 11 do 12 časova. Pozivaju se svi meštani Sonte i Svilojeva i ostali davaoci krvi da se odazovu ovoj akciji.

 
Datum kreiranja 13 avgust 2018

U organizaciji apatinskog kluba Panonija i ovog leta održana je škola kajaka za najmlađe koji su u dve smene od po nedelju dana učili veštinu veslanja uz pomoć profesora fizičkog vaspitanja Radovana Đukića koji je nekada bio odličan kajakaš i velika nada apatinskog i srpskog kajaka. 

Opširnije...
 
Datum kreiranja 13 avgust 2018

“ARC Management Two EAD” sa poslovnim sedištem u Sofiji, Bugarska, namerava da, putem tendera, organizuje prodaju Apatinskog brodogradilište koje se nalazi u njihovom vlasništvu. Početna cena na tenderu je 2.043.808,00 € (dva miliona cetrdeset tri hiljade osamsto osam eura neto – bez PDV-a. Depozit za učešće iznosi 10% početne cene.

Opširnije...
 
Datum kreiranja 12 avgust 2018

Još jedan vikend u avgustu donosi novu smenu turista, samim tim i pojačani priliv putnika na graničnim prelazima. Carinska služba Srbije u periodu letnje sezone radi maksimalnim kapacitetom, otvorene su sve raspoložive saobraćane trake na prelazima i angažovan je dodatni broj službenika kako bi se putnici što manje zadržavali. 

Opširnije...
 
Datum kreiranja 12 avgust 2018

Crveni krst Apatin će u utorak 14.08.2018. u saradnji sa Službom za transfuziju krvi iz Sombora održati akciju dobrovoljnog davanja krvi u Zdravstvenim stanicama u Sonti od 8 do 10 časova i u Svilojevu od 11 do 12 časova. Pozivaju se svi meštani Sonte i Svilojeva i ostali davaoci krvi da se odazovu ovoj akciji.

 
Datum kreiranja 11 avgust 2018

Zakon je konačno priznao postojanje i rad pripadnica lepšeg pola na selu. Naime, pravo na naknadu za porodiljsko odsustvo od 1. jula prema Zakonu o finansijskoj podršci porodici sa decom mogu da dobiju i poljoprivrednice, ali samo one koje su redovno uplaćivale doprinose za penzijsko i invalidsko osiguranje, što podrazumeva i da su vlasnice gazdinstva.

Opširnije...
 
Datum kreiranja 11 avgust 2018

Tokom proteklih nekoliko meseci pristupilo se realizaciji projekta izgradnje jaslica. Radovi su završeni, a moderan objekat je u potpunosti opremljen i ni po čemu ne zaostaje za prestižnim vrtićima u Evropi. Od septembra ovde će vreme provoditi 72 mališana, koji će biti raspoređeni u četiri jaslene grupe, rekla je Biljana Madnić direktorka ove ustanove.

Opširnije...
 
Datum kreiranja 10 avgust 2018

Povodom svetskog dana mladih koji se na različite načine obeležava u celom svetu, Kancelarija za mlade opštine Apatin u saradnji sa opštinskom upravom organizovala je sportski program u okviru kog će se učesnici takmičiti u odbojci na pesku, basketu i fudbalu na pesku.Planirano je da se ekipe podele u dve grupe u kojima će se međusobno takmičiti u sve tri discipline. 

Opširnije...
 
<< Start < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>