Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 22 maj 2017
Štampa

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na samom ulazu u Prigrevicu iz pravca Apatina, izgubio je život Božidar Krnjajić (21) suvozač u automobilu, dok je vozač Milan Radojević (23) teško povređen i lekari se bore za njegov život u Kliničkom centru Vojvodine, gde je hitno prebačen.

Opširnije...
 
Datum kreiranja 19 maj 2017
Štampa

Prilikom prskanja pšenice u poljoprivrednom preduzeću 'Delta agrar', juče se oko 13 h srušio avio kojim je upravljao pilot Radovan Šegrt. Letelica je pala u Apatinu, kod Ribareva, a prilokom pada pilot nije povređen.

Opširnije...
 
Datum kreiranja 09 maj 2017
Štampa

Na Palićkom jezeru je u subotu i nedelju održano zvanično Prvenstvo Srbije u ultramaratonu pod pokroviteljstvom Atletskog saveza Srbije. U okviru prvenstva održane su trke na 6 sati za žene i muškarce, 50km za žene i muškarce, 100 km za muškarce, 12 sati za žene i 24 sata za muškarce. AK Apatin na ovom takmičenju imao je pet predstavnika.

Opširnije...
 
Datum kreiranja 08 maj 2017
Štampa

Mile Obradović (67) izvršio je ubistvo svoje bivše supruge Mire Radumilo (55), a potom je i sebi presudio. Ubistvo se dogodilo u Apatinu, u ulici 29. novembra gde je živela Obradovićeva nevenčana supruga.

Opširnije...
 
Datum kreiranja 06 maj 2017
Štampa

Friđeš Nađ (52) iz Svilojeva, osumnjičen za dvostruko ubistvo 27. aprila u obližnjem Doroslovu kod Sombora, uhapšen je u Osijeku, u susednoj Hrvatskoj. Nađ je hicima iz pištolja ubio Eržebet Štampfer (79), teško je ranio njenu ćerku Rožiku Kroh (43), a usmrtio je i komšiju Roberta Holoa (61) koji je došao da pomogne nesrećnim ženama. Kao motiv zločina navode se neraščišćeni porodični i odnosi u vezi nasledstva zemlje i mlina.

Opširnije...
 
Datum kreiranja 06 maj 2017
Štampa

U Galeriji "Meander", je otvorena izložba crteža Maje Šolak iz Banja Luke, pod nazivom "Urbani pejzaži". Maja Šolak svojim crtežima predstavlja grad u momentima kada se sa prvim nagoveštajima sumraka i noći pale svetla na ulicama, bilbordima, reklamama, prozorima kuća i zgrada, kada postaje veoma živ. 

Opširnije...
 
Datum kreiranja 04 maj 2017
Štampa

Na 26-tom Balkanskom prvenstvu u bodibildingu i fitnesu zapažen nastup imali su Apatinci Goran Ćopić i Milica Beslać. Ćopić je u konkurenciji 90-100 kg osvojio drugo mesto i srebrnu medalju. Prvo mesto Saši Draškoviću (BiH).

Opširnije...
 

Strana 1 od 666

<< Start < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

NOVI BROJ NGK

VREME DANAS U APATINU

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

You are here:   PočetnaVESTI