AKTUELNOSTI
“KAD PIJEM NE VOZIM“- POZOVEM PRIJATELJA, TAKSI, PROŠETAM ILI SAČEKAM AUTOBUS

“KAD PIJEM NE VOZIM“- POZOVEM PRIJATELJA, TAKSI, PROŠETAM ILI SAČEKAM...

APATINSKA PIVARA DONIRALA SEDAM MILIONA DINARA ZA BORBU PROTIV PANDEMIJE

APATINSKA PIVARA DONIRALA SEDAM MILIONA DINARA ZA BORBU PROTIV PANDEMIJE ...

CENTAR ZA SOCIJALNI RAD APATIN UVEO REDUKOVANO RADNO VREME

CENTAR ZA SOCIJALNI RAD APATIN UVEO REDUKOVANO RADNO VREME...

HUMANITARNA AKCIJA

HUMANITARNA AKCIJA "POKLONI OSMEH"...

VREME DANAS U APATINU

«  novembar 2020  »
pusčpsn
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Datum kreiranja 07 novembar 2012

Vest koja je šokirala kompletnu  javnost- da je u Beogradu, 23-godišnji vozač “Honde”, u alkoholisanom stanju naprosto “pokosio” petoricu radnika somborske firme “Signal” i to na radnom mestu, poput munje, u nedelju ujutro proširila se i Sontom.

Među inicijalima povređenih  u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Gazeli u toj kobnoj noći ( između subote i nedelje), odmah su mnogi prepoznali imena svojih meštana - Davora Domića ( 37) i Ivice Bošnjaka ( 41) koji u toj firmi rade i koji su tih dana bili na terenu. Podsetićemo, oni su, uz svoje kolege, oko jedan sat posle ponoći, bili na radnom mestu obeležavajući deonicu pomenutog mosta kod isključenja za Topčider.

Kakva se drama zapravo tada događala na Gazeli teško je i zamisliti ali je sada, nekoliko dana posle ovog teškog incidenta najvažnije da su svim povređenim radnicima zdravstveno stanje polako stabilizuje.

Najteže povređeniu pomenutoj nesreći, Davor Domić “Kica” i dalje je u najtežem stanju- na odeljenju intenzivne nege, u Urgentnom centru u Beogradu, zbrinut je sa teškim povredama- prelomom karlice i napukunućem lobanje.

Sonćanin Ivica Bošnjak jučeje prebačen, iz ortopedije beogradskog Urgentnog centra, u somborski zdravstveni centar “Dr Radivoj Simonović” i njegovo lečenje se sada nastavlja u ovoj ustanovi.