«  septembar 2024  »
pusčpsn
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 14 avgust 2015
Štampa

U Apatinu je Dan mladih obeležen sportsko-zabavnim programom na plaži kod “Plave ruže” gde je održan drugi “Beach Fest”.Manifestaciju je organizovala opština Apatin i Kancelarija za mlade, a prisutne je pozdravio Miodrag Bakić, zamenik predsednika opštine.

Na di džej večeri koja je okupila više od hiljadu mladih nastupili su popularni DJ Groover sa Radio AS FM-a iz Novog Sada, i sedam lokalnih didžejeva: Night Addicts, Nemanja Basta, Joshh, Nemanja Voćkić (Infekcija), Gary i RuLLe.

Žurka je trajala do jutarnjih časova, a mladi su u neprekidnom nizu iz Apatina i okoline stizali na parti. Kako se u našoj sredini retko održavaju zabave ovakvog tipa, žurka na plaži u rukavcu, po toploj letnjoj večeri, bila je pun pogodak. U dobroj atmosferi, vidno raspoloženim di džejevima, odličnim ozvučenjem, mladi su uživali u onome što vole, muzici i igri.

Sportsko-zabavna manifestacija obuhvila je i turnir u odbojci na pesku u organizaciji KZM i OK “Tempo”. Učestvovalo je osam ekipa koju su činile dva muška i dva ženska igrača, a igralo se 4 na 4. Najbolju odbojku prikazale su ekipe „Studenti“ i „Sokolovi“ koji su se zasluženo našli u velikom finalu. Posle veoma zanimljive i neisvesne borbe pobednici turnira  postali su  „Studenti“ koji su tako odbranili titulu od prošle godine. Treće mesto osvojila je četvoročlana ekipa pod nazivom „Jedva smo se skupili“.

Za najbolju igračicu turnira proglašena je Ana Pavlović iz pobedničke ekipe Studenti. Pored nje u ekipi pobednika nastupili su Mirko Dražić, Sandra Bojanić i Dejan Kuridža  U konkurenciji muških igrača ovaj put najbolji je bio Apatinac Vladimir Mitić iz ekipe “Sokolovi”. Sve tri prvoplasirane ekipe dobile su medalje i pehare, a pobednicima  je pripao i vaučer za večeru u jednom lokalnom restoranu

Prijava