VREME DANAS U APATINU

«  jun 2020  »
pusčpsn
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 30 jul 2019
Štampa

Fudbaleri Mladosti vratili su se sa priprema iz Soko Banje za puno pozitivnih utisaka. Apatinci su u ovoj poznatoj lekovitoj banji boravili sedam dana gde su vredno trenirali i sticali fizičku kondiciju za predstojeću takmičarsku sezonu u okviru Vojvođanske lige “Sever” koja startuje 17.avgusta. 

Prvi trener Mladosti  Aleksandar Kesić dao je na pripremama u Soko Banji  priliku svim igračima na koje računa, a oni su maksimalnim zalaganjem i profesionalnim odnosom prema radu pokazali da svi ravnopravno konkurišu za mesto u startnoj postavi, tako da  je novi šef stručnog štaba Apatinaca na slatkim mukama. Tokom boravka u Soko Banji fudbaleri Mladosti odigrali su dve kontrolne utakmice u kojima su ostali neporaženi i tako pokazali da su kvalitetno radili u proteklom periodu. U prvom meču Apatinci su bili ubedljivi i deklasirali su  5:0 sokobanjsku ekipu “Tebič”, dok su u drugom meču namučili ekipu “Morave” iz Žitkovca člana Nišavske okružne lige, na kraju je bilo nerešeno 2:2. Dvostruki strelac za Apatince na stadionu u Žitkovcu bio je ubojiti golgeter Aljoša Jovović. Fudbaleri Mladosti vratili su se u Apatin  i nastavili sa pripremnom fazom, a pored povratnika u tabor Apatinaca napadača Stefana Ožegovica tu su i dvojica novajlija iskusni vezista Nemanja Zlatković došao iz ekpe “Polet” iz Karavukova i Damir Dulić pojačanje iz somborskog Radničkog.

You are here:   PočetnaVESTIFudbaleri Mladosti vratili se sa priprema iz Sokobanje bez poraza u dve prijateljske utakmice