«  februar 2024  »
pusčpsn
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 04 novembar 2022
Štampa

Šta se dobije kada se spoje Mikri Maus i EufratPrti Bee Gee, naravno! A, šta se dobije kada se udruže Prti Bee Gee i sportska kladionica MeridianNajjača rep pesma posvećena “Orlovima” i Svetskom prvenstvu u fudbalu.

“Prvak sveta” naziv je numere koja će definitivno obeležiti kraj godine. Nova himna za fudbalere je lansirana, a poruka je jasna – “PRVAK SVETA U FUDBALU JE SRBIJA”.

Od početka najvećeg fudbalskog događaja na svetu deli nas nešto više od dve nedelje. Euforija raste iz dana u dan, dok se cela nacija nada istorijskom uspehu “Orlova” u Kataru.

Uzbuđenje i radost svih nas kroz pesmu prenose upravo Mikri i Eufrat, koji su iskoristili priliku i selektoru Srbije poslali važnu poruku da: “Celoga života prečke u snu nas progone, osvetlaj nam obraz Stojkoviću Dragane”. Vreme je!

Utakmica u Lisabonu, kada je naša selekcija zvanično obezbedila učešće na Svetskom prvenstvu i poslala Portugal u baraž, još uvek se prepričava, a taj trenutak pamti i Prti Bee Gee jer: “Kad je Mitar dao gol svi urlali smo po stanu, suze gorke tekle su Ronaldu Kristijanu”. Radost nikad veća!

Prva utakmica zakazana je za 24. novembar, kada će se Srbija sastati sa Brazilom, a očekivanja su takva da dovoljno je reći: “Rata-ta-ta-ta! Iz noge puca puška, još jedna golčina Vlahovića Duška”.

Nadamo se da će se kompletno učešće Srbije na Svetskom prvenstvu završiti baš kao i kraj pesme koju ekskluzivno možete poslušati u nastavku, a koji glasi: “Najneverovatnija priča u istoriji srpskog fudbala – Srbija je šampion sveta! Ako je bilo ikakve dilema do sada, više je nema!”

Spremite se da navijate za “Orlove” – vremena je dovoljno da se nauči svaki
stih nove fudbalske himne, naoštre glasne žice i zagreju dlanovi:

https://www.youtube.com/watch?v=j0Zp7PBvpOg

 

 

 

Prijava