«  oktobar 2024  »
pusčpsn
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 29 septembar 2024
Štampa

Nastavak akcije. Predstavnici Meridian fondacije, nastavljaju da obilaze klinike za ginekologiju i akušerstvo širom Srbije, u želji da što većem broju budućih majki, olakšaju te najvažnije trenutke u životu – one momente kada donose decu na svet.

U sklopu akcije „Skeniraj, pomozi“,  Meridian fondacija posetila je kliniku u Novom Sadu, a protekle nedelje put ih je naneo u Kragujevac.

 

Prof. dr Aleksandra Dimitrijević, koja je rukovodilac Klinike za ginekologiju i akušerstvo u Kragujevcu, izjavila je da je donirani aparat upravo ono što im je nedostajalo, te da iskazuju veliku zahvalnost Meridianu što im je izašao u susret i nabavio upravo ono što im je neophodno da bi sve operativne zahvate vršili u što boljim uslovima.

 

https://youtu.be/gSXQaiJyyko

 

„Ono što je karakteristično za ovaj aparat, jeste da se radi o vakuum aspiratoru novije generacije, koji ima praktično prigušivače buke, tako da ne ometa rad lekara u operacionoj sali. Zahvaljujem se Meridian fondaciji, zaista su nam vrlo brzo izašli u susret“, dodala je Prof. dr Aleksandra Dimitrijević.

 

Klinika u Kragujevcu, koji predstavlja centar Šumadije i tog dela naše zemlje, jedna je od izuzetno važnih ustanova, te se saradnja Meridiana, koji prepoznaje značaj te institucije i Univerzitetskog centra u tom gradu, ovde neće završiti.

 

U narednom periodu čekamo nastavak velike akcije za porodilišta pod nazivom Skeniraj – Pomozi, a iako je pozamašna kilometraža već iza njih – ne staju i ne odustaju: za bebe i njihove majke!

Prijava