«  februar 2024  »
pusčpsn
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 24 decembar 2023
Štampa

Saradnja Sportskog saveza Srbije i kompanije Meridian ozvaničena je potpisivanjem ugovora o poslovno-tehničkoj višegodišnjoj saradnji. Tokom dogovorenog perioda kompanija Meridian podržaće akcije SSS pri izgradnji sportskih terena i nabavljanju sportskih rekvizita, što je specifičan tip saradnje u današnjem vremenu.

Predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek istakao je važnost početka ovakve saradnje:

 

- Veoma sam zahvalan kompaniji Meridian što je prepoznala rad i trud Sportskog saveza Srbije i odlučila da ovakvim partnerstvom omogući još kvalitetnije sprovođenje naših akcija. Verujemo da je potpisivanje ugovora najlepši način da zaokružimo ovu 2023. godinu i već stvorimo dobar osnov za realizaciju još više aktivnosti u 2024. godini. Ubeđen sam da je ovo početak jedne uspešne saradnje – istakao je Štefanek.

 

Zamenik genralnog direktora Meridiana Mlađan Životić veruje u zajedničke uspehe u narednim godinama:

 

- Saradnja sa Sportskim savezom Srbije od velike je važnosti za našu kompaniju Meridian koja ostaje posvećena podršci sportu, bez razlike da li se radi o amaterskom ili profesionalnom. Zahvalio bih se predsedniku SSS Davoru Štefaneku i generalnom sekretaru Goranu Marinkoviću što su prepoznali potencijal koji Meridian ima. Očekujemo da će zajednički projekti koje planiramo da sprovedemo u 2024. godini doneti radost svim ljubiteljima sporta u našoj zemlji – izjavio je Životić.

Kompanija Meridian kao društveno odgovorna kompanija u narednom periodu izgradiće terene i pomoći akcije Sportskog saveza Srbije kao što su „Budi zdrava – vežbaj sa nama“ i Seoske igre SSS.

Prijava