«  jul 2024  »
pusčpsn
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 14 maj 2024
Štampa

Vi skenirate – Meridian fondacija donira!

Prva utakmica finala ABA lige obeležena je novom humanitarnom akcijom, ujedno i najvećom u regionu, "Skeniraj. Pomozi.",koja je spojila Meridian fondaciju, kompaniju Expanse studios i košarkaški klub Crvenu zvezdu Meridianbet, kao i sve građane u Srbiji, koji žele da pomognu našim najmlađim herojima.

 

Meridian fondacija pokrenula je humanitarnu akciju "Skeniraj. Pomozi."sa ciljem da obezbedi neophodnu opremu i sredstva za pet porodilišta širom Srbije. U našoj zemlji, mnoga porodilišta se suočavaju sa nedostatkom osnovne opreme koja je ključna za zdrav razvoj novorođenčadi, kao i brigu o porodiljama i mamama.

 

Vaša uloga u tome može napraviti veliku razliku i omogućiti bolje uslove za porodilje i njihove bebe u porodilištima u Beogradu (Narodni front), Nišu, Subotici, Novom Sadu (Betanija) i Kragujevcu. Osnovna želja je da svako dete ima siguran početak, a to se može postići samo ako se svi ujedine.

Kako se možete priključiti akciji i pomoći mamama i malim herojima?

 

Skenirajte QR kod u nastavku, ili posetiti zvanični sajt Meridian fondacije,prijavite se i za svaku vašu prijavu - ova fondacija doniraće određena sredstva za kupovinu neophodnih stvari za porodilišta.

Poruka je jednostavna: vi skenirate - Meridian fondacija donira!

 

Osim toga, možete se uključiti u akciju i direktnom donacijom, a svaki vaš korak, bez obzira na veličinu, će imati direktan i pozitivan uticaj na zdravlje i blagostanje novorođenčadi i njihovih porodica.

 

Vaša podrška je ključna za uspeh ove akcije.

 

Zajedno pravimo razliku.Pomozimo da svako dete ima siguran početak u životu.

 

 

 

Prijava