«  mart 2024  »
pusčpsn
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Datum kreiranja 07 septembar 2012

U tri stepena takmičenja prvenstvenu trku za bodove počinju tri kluba iz apatinske opštine, od čega će se dva na startu sezone predstaviti svojoj publici u kuglani Banje “Junaković”.


 U superligi Srbije kuglašice “Apatina” sutra od 16 časova (staze 5-8) dočekuju ekipu “Vrbas Dana” iz Vrbasa. Apatinke već nekoliko sezona čvrsto drže poziciju u vrhu ženskog kuglanja Srbije, a cilj je isti i u novoj sezoni. Ekipa u prvenstvo ulazi oslabljena odlaskom Zorice Barać koja je prešla u subotički “Pionir”. , ali u klub se vratila Suzana Pajić tako da ni ove sezone ne odustaju od borbe za sam vrh.

Pripreme u Banji “Junaković” na najboljim stazama u državi sigurno idu “na ruku” Apatinkama koje već u prvom kolu očekuju i prve bodove.
U isto vreme na prve četiri staze će igrati kuglaši prigrevačkog “Junakovića” i “Slobode” iz Stare Moravice u okviru prvog kola prvenstva Druge vojvođanske lige.

Prigrevčani su tokom celog leta bili na okupu, a učešćem na dva međunarodna turnira su imali priliku za proveru forme u susretima sa znatno jačim klubovima. Od pet utakmica ostvaren je skor – dve pobede, jedna nerešena i dva poraza.
 Ekipa je mešovita, od momaka iz kadetskog uzrasta, do iskusnih prvotimaca i u klubu veruju da će taj spoj mladosti i iskustva biti ona dobitna kombinacija,

Kuglaši “Apatina” u nedelju u okviru Prve lige Srbije odlaze na gostovanje “Dolini” u Padinu. Imaju ekipu za vrh tabele i uvek su sa neskrivenim ambicijama povratka u Superligu.
 Rezultati tokom priprema su bili u prossku očekivanja, ekipa je u starom sastavu pojačana sa dva kvalitetna igrača Nikolom Hrnjakom i Goranom Jošićem. Veruju da su dobro pripremljeni i na prvo gostovanje odlaze sa puno optimizma.

Prijava