AKTUELNOSTI
ODGOVORNA KONZUMACIJA ALKOHOLA I BRIGA O OKOLINI PRE SVEGA

ODGOVORNA KONZUMACIJA ALKOHOLA I BRIGA O OKOLINI PRE SVEGA...

NAKON DRINSKOG SPUSTA OTPAD POSLAT NA RECIKLAŽU

NAKON DRINSKOG SPUSTA OTPAD POSLAT NA RECIKLAŽU...

"KAD PIJEM NE VOZIM" - PORUKA APATINSKE PIVARE I NA „ULAZ” FESTIVALU...

APATINSKA PIVARA ORGANIZACIJOM BAZARA RECIKLAŽE PODSETILA NA VAŽNOST RECIKLIRANJA

APATINSKA PIVARA ORGANIZACIJOM BAZARA RECIKLAŽE PODSETILA NA VAŽNOST RECI...

VREME DANAS U APATINU

«  septembar 2019  »
pusčpsn
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Datum kreiranja 10 jul 2012

U organizaciji BK “AS Apatin” poslednjeg dana “Ribarskih večeri” je održana jubilarna 20.trka  biciklista za “Dunavski kup”. Po izuzetno vrućem i sparnom vremenu karavan od preko 50 biciklista je vozio kružnu etapu sa startom u Apatinu i ciljem u Banji “Junaković”.

Biciklisti su krenuli  ispred zgrade Skupštine opštine Apatin u promotivnu vožnju ulicama apatina, a pravi start je usledio na izlazu iz Apatina prema Somboru. Staza dužine 70 kilometara se protezala preko Sombora ka Staparu i okretnicom u Bogojevu da bi nakon dva sata vožnje preko Sonte i Svilojeva stigli na cilj u Banju “Junaković”.

Po rečima učesnika trke uprkos velikoj vrućini voženo je uobičajenom prosečnom brzinom između 35 i 40 kilometara na sat. Apatinski biciklistički klub, organizator trke je ove godine uspeo da okupi ekipu kvalitetnih biciklista kojima su tokom trke podršku davali i biciklisti veterani.  Učesnicima trke vožnja  za dunavski kup je poslužila kao dobra provera za naredna takmičenja prvenstva države. Pokrivitelj trke je bila skupština opštine apatin, a priznanja pobednicima je uručio Mirko cvetićanin zamenik predsednika Skupštine opštine Apatin.

Pobedio je Beograđanin Miloš Bukvić iz ekipe “Trka kroz Srbiju” ispred kolege iz ekipe Dragoslava Simića. Na treće mesto se plasirao Miloš Vojnić iz subotičkog “Spartaka”.