AKTUELNOSTI
HUMANITARNA AKCIJA

HUMANITARNA AKCIJA "POKLONI OSMEH"...

ODGOVORNA KONZUMACIJA ALKOHOLA I BRIGA O OKOLINI PRE SVEGA

ODGOVORNA KONZUMACIJA ALKOHOLA I BRIGA O OKOLINI PRE SVEGA...

NAKON DRINSKOG SPUSTA OTPAD POSLAT NA RECIKLAŽU

NAKON DRINSKOG SPUSTA OTPAD POSLAT NA RECIKLAŽU...

"KAD PIJEM NE VOZIM" - PORUKA APATINSKE PIVARE I NA „ULAZ” FESTIVALU...

VREME DANAS U APATINU

«  februar 2020  »
pusčpsn
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Datum kreiranja 11 septembar 2012

Na potezu Kružnog nasipa, kod starog “dunavca”, je izbio požar prošlog utorka nešto iza 13 časova. Vatrena stihija je brzom intervencijom apatinskih vatrogasaca uspešno lokalizovana čemu je doprinelo i zemljano tlo kod depresije koja je u fazi zatrpavanja.

Prema rečima komunalnog inspektora Saše Pijovića, ispitaće se okolnosti koje su uzrokovale ovaj požar.

- Vatrogasci su stigli za nepuna četiri minuta i uspešno ga ugasili. Možda je do zapaljenja dovela nemarnost ljudskog faktora, ali u svakom slučaju ne možemo ništa konstatovati dok se ne ispitaju okolnoti koje su dovele do vatrene stihije – ističe inspektor.

U ovom delu grada primećena je veća količina dima koja je ometala saobaćaj. Na licu mesta zatekli su se brojni građani i obližnji stanovnici zabrinuti da li će se požar proširiti na kuće. Međutim, na svu sreću jezik plamena nije stigao do obližnih baraka i kuća! Radi podsećanja, krajem avgusta u krugu firme „Uljarica Bačka“ je besneo požar koji je takođe primećen nešto iza 13 časova.

Da su pojedinci bahati govore podaci Vatrogasne jedinice Apatin. Gotovo da ne prođe ni jedan dan a da ovoj „crvenoj“ jedinici ne stigne poziv za intervenciju. Od početka jula apatinskoj jedinici je prijavljeno više od 36 požara, od kojih je u Apatinu bilo 23, u Sonti 12, a u Svilojevu četiri.