AKTUELNOSTI
APATINSKA PIVARA DONIRALA SEDAM MILIONA DINARA ZA BORBU PROTIV PANDEMIJE

APATINSKA PIVARA DONIRALA SEDAM MILIONA DINARA ZA BORBU PROTIV PANDEMIJE ...

CENTAR ZA SOCIJALNI RAD APATIN UVEO REDUKOVANO RADNO VREME

CENTAR ZA SOCIJALNI RAD APATIN UVEO REDUKOVANO RADNO VREME...

HUMANITARNA AKCIJA

HUMANITARNA AKCIJA "POKLONI OSMEH"...

ODGOVORNA KONZUMACIJA ALKOHOLA I BRIGA O OKOLINI PRE SVEGA

ODGOVORNA KONZUMACIJA ALKOHOLA I BRIGA O OKOLINI PRE SVEGA...

VREME DANAS U APATINU

«  jul 2020  »
pusčpsn
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Datum kreiranja 08 februar 2014

Sinoć je u Sali Doma kulture, pred punom salom prijatelja sporta, sportskih radnika, gostiju i predstavnika lokalne samouprave, na čelu sa dr Živoradom Smiljanićem, održana svečanost dodele priznanja najboljima u sportu za 2013. godinu u opštini Apatin.

Na početku svečanostije prikazan film o apatinskim klubovima i sportistima, ali i njihovim uspesima postignutim u 2013. godini, u produkciji TV Apatin, koji je pozdravljen aplauzom publike.

Opština Apatin predstavlja opštinu i grad sporta i ponosi se, kako sredstvima koja se ulažu u sport, tako i rezultatima koje postižu mladi sportisti, kazao je dr Živorad Smiljanić, predsednik opštine Apatin prilikom otvaranja ove svečanosti.

Priznanje “Šampion budućnosti” je, po predlogu Radio Apatina, dobila osmogodišnja Ana Došen, članica Karate kluba “Partizan. Radio Dunav je dodelio priznanje Milanu Pilipoviću, treneru kuglašica Apatina.

Sportista godine u pionirskoj konkurenciji za 2013. godinu su Sladjana Radjenović, iz fitness kluba “Kleopatra”, i Nemanja Medić, mladi teniser iz Apatina.

U kadetskoj konkurenciji, priznanje najboljeg u prošloj godini poneo je Veljko Supić, petnaestogodišnji karatista iz Apatina.

Najbolja mlada sportistkinja u prošloj godini je Sladjana Radjenović, iz fitness kluba “Kleopatra”, a najbolji mladi sportisti su dvosed Kajak kluba “Panonija”, Andrej Njari i Bogdan Belić.

Sportski radnik godine je Milorad Mrdja, professor fizičke culture, diplomirani trener plivanja i majstor karatea 3. dan.

Za najboljeg trenera u 2013. godini proglašen je Sreten Kenić, takodje professor fizičkog vaspitanja i fudbalski trener sa UEFA “B” diplomom.

Sportista godine 2013. je Jugoslav Krec, rukometaš, član RK Apatin.

Najbolja sportistkinja u prošloj godini je Jelena Miloš, rukometašica ŽRK „Sonta“.