AKTUELNOSTI
ODGOVORNA KONZUMACIJA ALKOHOLA I BRIGA O OKOLINI PRE SVEGA

ODGOVORNA KONZUMACIJA ALKOHOLA I BRIGA O OKOLINI PRE SVEGA...

NAKON DRINSKOG SPUSTA OTPAD POSLAT NA RECIKLAŽU

NAKON DRINSKOG SPUSTA OTPAD POSLAT NA RECIKLAŽU...

"KAD PIJEM NE VOZIM" - PORUKA APATINSKE PIVARE I NA „ULAZ” FESTIVALU...

APATINSKA PIVARA ORGANIZACIJOM BAZARA RECIKLAŽE PODSETILA NA VAŽNOST RECIKLIRANJA

APATINSKA PIVARA ORGANIZACIJOM BAZARA RECIKLAŽE PODSETILA NA VAŽNOST RECI...

VREME DANAS U APATINU

«  septembar 2019  »
pusčpsn
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Datum kreiranja 06 jul 2014

Na Dunavcu kod restorana „Plava Ruža“ održano je ekipno i pojedinačno takmičenje seniora za trofej „Zlatna ribica“ u okviru 51. Apatinskih ribarskih večeri . 

Uz učešće takmičara iz , Mađarske , Federacije BiH , Makedonije i Srbije ubedljivu ekipnu pobedu i veliki prelazni pehar osvojili su ribolovci apatinske ekipe Bucov 2. Pecalo se u tri sektora A, B i C. Pobednici sektora odluživali su o konačnom plasmanu.Koliko su bili dominantni takmičari ekipe Bucov 2 najbolje potvrđuje činjenica da su iz njihovih redova osvajači zlatne i srebrne ribice za ovu godinu. Miroslav Joksimović je više nego ubedljivo osvojio“ Zlatnu ribicu“ sa ulovljenih 9 kg ribe , dok je njegov klupski kolega Andrija Tomšić bio drugi sa 4,5 kg ulova .

„ Bronzana ribica“ pripala je takmičaru Tise iz Novog Bečeja Robertu Kiš Karolju. Uspeh apatinskih ribolovaca upotpunili su takmičari ekipe Bucov 1 koji su ekipno zauzeli drugo mesto tok su treći bili članovi ekipe Rudar- Kreka iz Tuzle. Najboljim ekipama i pojedincima ovog međunarodnog i veoma kvalitettnog takmičenja medalje i pehare uručio je predsednik opštine dr Živorad Smiljanić veliki zaljubljenik u ribolov.

Druženje takmičara i gostiju nastavljeno je uz prigodan ručak i razmenu iskustava u prostorijama Udruženja sportskih ribolovaca „Bucov“.