AKTUELNOSTI
APATINSKA PIVARA DONIRALA SEDAM MILIONA DINARA ZA BORBU PROTIV PANDEMIJE

APATINSKA PIVARA DONIRALA SEDAM MILIONA DINARA ZA BORBU PROTIV PANDEMIJE ...

CENTAR ZA SOCIJALNI RAD APATIN UVEO REDUKOVANO RADNO VREME

CENTAR ZA SOCIJALNI RAD APATIN UVEO REDUKOVANO RADNO VREME...

HUMANITARNA AKCIJA

HUMANITARNA AKCIJA "POKLONI OSMEH"...

ODGOVORNA KONZUMACIJA ALKOHOLA I BRIGA O OKOLINI PRE SVEGA

ODGOVORNA KONZUMACIJA ALKOHOLA I BRIGA O OKOLINI PRE SVEGA...

VREME DANAS U APATINU

«  jul 2020  »
pusčpsn
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Datum kreiranja 06 septembar 2014

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović nakon razgovora sa dr Živoradom Smiljanićem, predsednikom opštine Apatin  najavila da će pomoći opštini Apatin kako bi se realizovao projekat gradnje međunarodne luke.  

Zorana Mihajlović, koja je u vladi razgovarala sa dr Živoradom Smiljanićem predsednikom opštine Apatin o bržoj realizaciji infrastrukturnih i drugih projekata, rekla  je da će zajedno sa Agencijom za luke i predstavnicima Apatina, biti razmotreni problemi zbog kojih predlog tog vrlo važnog projekta još nije prošao potrebne procedure, saopštilo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Slobodna zona u Apatinu, koja se prostire na obali Dunava u dužini od dva kilometra, sa zaleđem od 160 hektara, dobila je status bescarinske, pa se taj prostor, sa već utemeljenim robnotransportnim centrom, industrijskim parkom i međunarodnom lukom, čija izgradnja predstoji, biti snažna okosnica razvoja ne samo ove lokalne zajednice već i čitavog regiona. Ključno mesto u ovom velikom projektu nacionalnog značaja zauzimaće luka na Dunavu, čija je izgradnja predviđena i Prostornim planom Srbije.

 Opširnije u 278 br. Novog glasa komne