VREME DANAS U APATINU

«  decembar 2019  »
pusčpsn
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 17 oktobar 2012
Štampa

U prostorijama “Miss YU” predsednica kompanije Vesna de Vinča potpisala je razrešenje, odnosno papir po kojem je Nikolina Bojić ostala bez krune jer je poslala saopštenje u kome kaže da više nije u stanju da iznese sve što titula od nje traži.

Potvrdu ovoga dobili smo ekskluzivno i od predsednice kompanije: “Povodom aktuelne situacije u vezi sa titulom Nikoline Bojić, nedavno izabrane Miss Srbije dobili smo zvanični dopis od strane njenog ovlašćenog advokata.”

U dopisu se decidirano navodi „da Nikolina Bojić , nije više u stanju da iznese sve ono što se u narednom periodu traži od izabrane Mis Srbije.“ To znači da je Nikolina Bojić „abdicirala“, odnosno samovoljno odustala od titule Miss Srbije.
Na sporna pitanja koja su mediji otvorili – pre svega pitanje braka sa Frenkom Dančevićem, ni u ovom dopisu, nismo dobili odgovor.
“Naša advokatska kancelarija će ceo slučaj procesuirati, u skladu sa obostranim interesom (gospođice Bojić i „Miss Yu“ Co.) uz maksimalno uvažavanje međusobno ugovornenim prava i obaveza, koje proističu iz licencnog odnosa sa MISS WORLD orgnizacijom. Od ovog trenutka započinjemo razgovore sa prvom pratiljom Aleksandrom Doknić, koja bi po pravilu trebalo da nasledi krunu, drugom pratiljom Anom Vrcelj i ostalim devojkama iz grupe „TOP 10“. Naime, svesni smo da u ovoj situaciji nije lako preuzeti teret krune tako da ćemo veoma detaljno obaviti razgovore sa našim kandidatkinjama i njihovim roditeljima o spremnosti preuzimanja svih obaveza i odgovornosti koje ova titula podrazumeva. Ceremoniju i svečano proglašenje nove Miss Srbije obavićemo u nedelju 21. oktobra u direktnom prenosu na TV Pink. Tačno vreme proglašenja naknadno ćemo javiti”, poručuju iz kompanije “Miss Yu”.

You are here:   PočetnaVESTILepotica Srbije Apatinka Nikolina Bojić vraća krunu