«  april 2024  »
pusčpsn
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 03 januar 2013
Štampa

Na sednici Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije - Apatin, na kojoj su prisustvovali predsednici i sekretari mesnih organizacija, ali i ostali funkcioneri,  predsednik Opštinskog odbora, dr Živorad Smiljanić, izneo je informacije u vezi sa izborima za članove Saveta mesnih zajednica i dopunskim izborima za poslanika u AP Vojvodini, zakazanim za 17. februar tekuće godine,

izrazivši uverenje da će SPS, shodno ostvarenim rezultatima na majskim izborima i odličnoj partijskoj infrastrukturi, ponoviti uspeh u obe izborne trke i tako potvrditi svoju dominaciju i neprikosnoven autoriter na političkoj i društvenoj sceni – navedeno je u saopštenju SPS-a Apatin.

Za kandidata za poslanika u AP Vojvodini jednoglasno je izabran lekar specijalista, četrdesetosmogodišnji Dragan Rastović, dečiji hirurg i šef odseka za dečiju hirurgiju somborske Opšte bolnice "Dr Radivoj Simonović", inače ugledan Apatinac i sin nekadašnjeg predsednika apatinske opštine. U sklopu treće tačke dnevnog reda utvrđene su liste kandidata za Savete pet mesnih zajednica apatinske opštine (Apatin, Sonta, Prigrevica, Kupusina i Svilojevo). Potom je precizirano da će se u sredu, 9. januara 2013. godine, organizovati prikupljanje potpisa za predložene kandidate za članove Saveta mesnih zajednica i kandidata za poslanika u AP Vojvodini. Početak prikupljanja potpisa u Velikoj sali Skupštine opštine predviđen je za 16 sati.  Uz konstruktivnu diskusiju prisutnih, zadnja tačka dnevnog reda ticala se dogovora o predstojećim predizbornim aktivnostima, a posebno je pohvaljena angažovanost mladih – rečeno je izmedju ostalog u saopštenju.

Prijava