«  april 2024  »
pusčpsn
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 02 februar 2013
Štampa

Dodelom priznanja uz direktan prenos na tv Apatin sinoć u Domu kulture  proglašeni najbolji sportisti apatinske opštine u 2012.godini, a ovogodisnji laureati bili su  atletičarka  Marjana Lukić Čegari  fudbaler Saša Jano.

Svečanošću u Domu kulture sinoć je završena tradicionalna akcija  “Novog glasa komune” , “TV Apatin” i “Sportskog saveza” na proglašenju  najboljih u oblasti sporta za 2011. godinu. Svečanosti proglašenja u prepunoj sali Doma kulture je pored gostiju prisustvovali su brojni ljubitelji i navijači sporta i sportista iz apatinske opštine.

U organizaciji Sportskog saveza opštine Apatin i Skupštine opštine Apatin, sinoć je u Domu kulture održana svečana dodela priznanja najboljim sportistima, sportskim radnicimai organizacijama za 2012. godinu. Na početku manifestacije prikauan je film o razvoju sporta u Apatinskoj opštini kroz protekle decenije

Prisutne je pozdravio predsednik opštine dr Živorad Smiljanić. Za najbolju sportistkinju proglašena je Marjana Lukić Čegar, priznanje najbolji sportista pripalo je Saši Jano. Priznanje za životni doprinos razvoju apatinskog sporta dobio je Petar Pepa Bursać, Za razvoj i afirmaciju sporta Milan Medić Medeks, a za priznanja za postignute rezultate i afirmaciju sporta osoba sa invalididtetom dobili su Dragan Bunčić i Goran Čegar.

Nagradu za najbolji sportdki kolektiv dobio je Opštinski fudbalski savez, najboljim terenerom proglašen je Đuro Đilas, iz Omladinskog rukometnog kluba Apatin, najbolji sportski kolektiv je Streljački klub “Rade Končar”, Najbolji sportski radnik Đorđe Jovanik iz Kuglaškog kluba, najbolja mlada sportistkinja Marina Gajčin iz Prigrevačkog šah kluba, a najbolji mladi sportidta Mišel Miolnar iz Rvačkog kluba Kupusina.

Po izboru gledalaca TV Apatin I čitalaca lista “Novi glas komune” najpopularnija sportistkinja je Slađana Rađenović iz Fitnes kluba “Kleopatra”, a najpopularniji sportista Miloš Mirković iz Omladinskog košarkaškog kluba.

Po izboru slušalaca radio Dunava najpopularniji sportisti su Anđela Grmuša za postignute rezučtate u fitnesu I porodica Gajčin, za doprinos u apatinskom šahu.

Svečanoj dodeli priznanja prisustvovao je i Milan Medić Medeks, proslavljeni košarkaš, igrač “Partizana”. U zabavnom delu programa predstavila se Anđela Grmuša, svetska prvakinja u fitnesu u 2012. godini, članice Fitnes kluba “Kleopatra” i članovi Karate kluba Apatin.

Prijava