«  april 2024  »
pusčpsn
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 08 februar 2013
Štampa

U okviru predizborne kampanje za pokrajinskog poslanika i članove saveta mesnih zajednica, Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije – Apatin, održao je u Prigrevici predizborni skup.

Prisutnima se obratio kandidat za izbor poslanika u Skupštini Vojvodine ispred SPS-a, dr Dragan Rastović, koji je, po mišljenju mnogih, nesumnjivo najbolji kandidat na predstojećim izborima. Dr Rastović, lekar specijalista i šef Odseka za dečiju hirurgiju na hiruškom odeljenju somborske Opšte bolnice "Dr Radivoj Simonović", govorio je o svom dugogodišnjem radu i iskustvu u politici, a posebno istakavši činjenicu da je SPS bila i ostala njegovo političko opredeljenje.

Predsednik apatinske opštine i Opštinskog odbora SPS-a, dr Živorad Smiljanić, koji je svojim društveno-političkim, stručnim i profesionalnim angažmanom doprineo da se zamašni investicioni i ekonomski razvoj opštine svrstava među najistaknutija i najuspešnija dostignuća jedne lokalne zajednice.
Svečani program u Domu kulture, pred oko 350 članova i simpatizera, otvorio je Stojan Zorojević, sekretar prigrevačke Mesne zajednice i jedan od kandidata na listi za članove njenog saveta, koji je ispred četiri mesne organizacija SPS-a iz tog mesta.

Predsednik Socijalističke omladine opštine Apatin, Miloš Đerić, istakao je u svom obraćanju da je broj od 500 mladih socijalista za očekivati, ako se sagleda šta je apatinska opština, predvođena dr Živoradom Smiljanićem, učinila i čini za mlade. Usledilo je pojedinačno predstavljanje kandidata za članove Saveta Mesne zajednice Prigrevica, a izborna lista, koju čine njih 15, nosi naziv "Dr Živorad Smiljanić - Socijalistička partija Srbije - Apatin". 

U umetničkom delu programa nastupile su članice pevačke grupe "Lazarice" Kulturno-umetničkog društva "Prigrevica" uz pratnju narodnog orkestra. 
vtr KUD lazarice

Prijava