«  april 2024  »
pusčpsn
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 18 februar 2013
Štampa

Nakon dužeg vremena, ljubitelji fudbala u Apatinu i okolini, bili su u prilici da uživaju u čarima “loptanja na petopracu”,  koje su im ovom prilikom priredili veterani splitskog “Hajduka” i selekcije Vojvodine. Hala OŠ “Žarko Zrenjanin” je bila ispunjena do poslednjeg mesta, a publika je od prve do zadnje minute burnim aplauzom bodrila igrače obe ekipe, koji su im se odužili sjajnom igrom i atraktivnim golovima.

Splitske veterane su predvodile selektori, legende “Hajduka”-Ivan Gudelj i Dragan Holcer, uzpodršku sa klupe Blaža Sliškovića i VilsonaDžonija. Za “Bile” su, osim ostalih, nastupili i  Ivica Šurjak,Ivan Budimčević i Nikica Cukrov, a rivali na terenu su im bili bivši fudbaleri “Vojvodine”, “Spartaka”, “Novog Sada” kulskog “Hajduka” i apatinske “Mladosti”, predvođenih selektorom Vladimirom Kneževićem.

Iako je utakmica bila revijalnog karaktera, uzbuđenja na terenu nije nedostajalo. Nakon početnog ispitivanja snaga, selekcija Vojvodine je uspostavila blagu terensku inicijativu i povela sa 1:0, što je bio rezultat prvog poluvremena. U nastavku utakmice Splićani su zaigrali angažovanije i golovima Treskavice i Pavkovića uspeli da stignu do minimalne, ali zaslužene pobede 2:1.

Po opštoj oceni bio je to pravi praznik sporta i najbolja uvretira za predstojeći kvalifikacioni susret izmedju reprezentacija Srbije i Hrvatske u Zagrebu.

Nakon utakmice druženje je nastavljeno u Banji “Junaković”, gde je održana promocija knjige o slavnom splitskom treneru Luki Kaliterni, autora Stjepana Jukića, uz nastup klape ''Florijan''.

Prijava