«  april 2024  »
pusčpsn
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 27 jul 2013
Štampa

Gradom је prostrujala vest da Dragan Jović više nije direktor „Rapida“. Tragom ove informacije naša redakcija je želela objašnjenje šta se dešava u Građevionskom preduzeću „Rapid“.

– Zbog toga što sam ispunio uslove za odlazak u penziju, u „Rapidu“ je izabran novi direktor sa mandatom od dve godine. To je Jasmina Kuga koja je do sada bila komercijalni direktor. U ovim teškim vremenima ta funkcija može da bude i izazov ali će ona biti i obaveza, rekao je Dragan Jović.

Uz čestitke novoj direktorki Jović je dodao da i dalje ostaje član Izvršnog odbora, odnosno izvršni direktor, i dalje će pomagati da firma što bolje i uspešnije radi.

GP „Rapid“ nastavlja normalno sa radom, a novi direktor Jasna Kuga, izabrana je od strane Nadzornog odbora.

- Sa direktorom Jovićem sam, na funkciji komercijalnog direktora, poslednjih sedam godina u saradnji i dobro mi je poznata situacija u kojoj „Rapid“ posluje, kao i kriza koja je zadesila građevinrstvo. U preduzeću radim već 15 godina, tako da ova funkcija jeste izazovna, ali i vrlo odgovorna obzirom da imam podršku radnika koja mi je najvažnija bila u ovom trenutku, a ona je preko 60 odsto. To je povećalo moje potrebe da opravdam njihovo povrerenje, rekla je Kuga.

Ona je dodala da su njeni stavovi jasni, težiće da poboljša standard radnika, da su očuvaju ova radna mesta i da „Rapid“ ostvaruje napredak koliko je moguće danas u Srbiji. Treba vremana da se vrati na ono što je nekada bio, ali će zajedničkim radom to biti moguće, uverena je nova direktorka.

Prijava