«  septembar 2024  »
pusčpsn
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 27 jul 2015
Štampa

Pre par dana na terenu kod Plave ruže  odigran je 2. Bič handbol turnir na kome je učestvovalo 8 muških ekipa iz Novog Sada, Bačke Palanke, Sombora i Apatina. Zbog otkazivanja učešća nekoliko ženskih ekipa u toj konkurenciji igrale su samo gošće “Tuareg” iz Bačke Palanke i domaće igračice ORK Apatina.

Pobednik u muškoj, kao i u ženskoj konkurenciji je BHC Tuareg iz Bačke Palanke.Nakon prvog dana u kome su odigrani mečevi grupne faze dobili smo i polufinalne parove, a u prvom duelu sastali su se “Češki medvedi” i “Tuareg Junior”.

Posle uzbudljivog i atraktivnog meča kao pobednici su izašli igrači iz Bačke Palanke, a nešto kasnije nakon odigranog drugog polufinala dobili su i protivnika u meču za zlatnu medalju a to su njihovi kolege iz “Tuarega”. Seniori istoimenog kluba iz Bačke Palanke savladali su ekipu “Sombor Lazo” sa 2:0 u setovima i na taj način zakazali finalni duel sa svojim mlađim sugrađanima.

U borbi za treće mesto između “Čeških medveda” iz Apatina i ekipe “Sombor Lazo” iz Sombora više sreće imali su domaćini i sa 2:0 pobedili Somborce. Pre odigravanja finala u muškoj konkurenciji na pesku su zaigrale dame koje su odlučivale o prvom mestu . Daleko kvalitetnija ekipa “Tuarega” savladala je mladu apatinsku ekipu sa 2:0 u setovima i osvojila pobednički pehar na ovogodišnjem turniru.

U finalnom meču u muškoj konrkurenciji sastali su se seniori i juniori “Tuarega” a za nijansu bolji su bili seniori i odbranili titulu sa prošlogodišnjeg turnira.

Nakon ekipnih dodeljena su i pojedinačna priznanja: najbolja igračica je Jovana Ćazić (Tuareg), najbolji strelac je njena saigračica Slađana Žigić, a najbolji golman u ženskom delu turnira bila je Snežana Korać iz ORK“Apatin“. U konkurenciji muškaraca za najboljeg igrača proglašen je Čedomir Milojević (Češki medvedi), najbolji sterelac bio je Marko Vignjević (Tuareg junior), a prvi golman turmira bio je Stanko Petrović (Tuareg).

U najatraktivnijem izboru za mis i mistera turnira titulu su  poneli Apatinka Milica Stojisavljević (ORK Apatin) i Somborac Mirko Gardijan (Češki medvedi)

Prijava