Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 09 mart 2016
Štampa

Fudbaleri prigrevačkog „Bratstva1946“ odradili su pripremnu fazu i  sa mnogo ambicija ulaze u prolećni deo sezone. Ekipa iz Prigevice u nastvak  ulazi sa liderske pozicije i jedini je tim  bez poraza  u jesenjem delu prvenstva Bačke zone.

Svoju dobru formu Prigrevčani su potvrdili u poslednjoj pripremnoj utakmici kada su  sa čak 8:0 savladali FK“Tvrđavu“ iz Bača. Golove za fudbalere „Bratstva“ postigli su novajlija Ognjen Šveljo (3), Nikola Makar (2), a po jednom u strelce su se upisali Nikola Mandić, Marko Divjak i Srđan Vuković. U prvom kolu prolećnog dela prvenstva fudbaleri  iz Prigrevice gostovaće u Odžacima ekipi „Tekstilca“ i to bez  najboljeg golman Nikole Ićitovića koji je povredio ligamente kolena i pitanje je koliko će mu vremena trebati da se oporavi.

Biće to sigurno veliki hendikep za fudbalere Bratstva koji  su najozbiljniji kandidati za osvajanje šampionske titule na kraju prvenstva. Najvećeg konkurenta u osvajaju naslova prvaka fudbaleri „Bratstva1946“ imaće u ekipi Bečeja „1918“ koja ima pet bodova manje od Prigrevčana pred početak drugog dela sezone.

NOVI BROJ NGK

VREME DANAS U APATINU

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

You are here:   PočetnaVESTIPrigrevčani startuju sa liderske pozicije