VREME DANAS U APATINU

«  oktobar 2018  »
pusčpsn
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 19 mart 2016
Štampa

Šestorica poljoprivrednika koji su bili u grupi od dvadesetak paora koji već mesec dana čuvaju poslednju parcelu od 250 hektara koja nije uzurpirana, uhapšeni su pod optužbom da su napali traktoristu koji je u ime uzurpatora gakovačkih oranica došao da ih provocira i uzore ovu parcelu.

Kako je u izjavi koju prenosi RTV rekao Vlado Skrobonja, jedan od privedenih u policijsku stanicu, "sve je ličilo na dobro pripremljen scenario". "Traktorista je stigao sa 'Džondirom' i znajući da smo na toj parceli pokušao da ore jedinu njivu koju smo mi hteli da obrađujemo.

Izvukli smo ga iz traktora i oterali, ali ga niko nije udario", kaže Skrobonja. Kako dodaje, "ubrzo zatim pojavili su se uzurpator iz Srbobrana, advokati i policija i mi smo uhapšeni", dodajući da je čuo da je traktoristi sugerisano da ide kod lekara i prijavi fizičke povrede.šestorica uhapšenih su sprovedeni u policijsku stanicu u Somboru, a potom u Apatin kod dežurnog sudije za prekršaje.

Paori su angažovali advokata Branimira Mitrovića koji je za RTV izjavio da optužnica nije utemeljena na stvarnim činjenicama, jer su paori optuženi za nanošenje telesnih povreda. On tvrdi da u izveštaju lekara koji je imao priliku da vidi, takvih povreda nema.

Ispred zgrade bivšeg apatinskog suda pored paora,bilo je i više desetine okupljenih gradaja koji su bili šokirani činjenicom da se uhapšeni paori saslušavaju u Apatinu.

You are here:   PočetnaVESTIUhapšeni paori Somborske opštine saslušavani u Apatinu