Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 23 mart 2016
Štampa

U hali OŠ“Žarko Zrenjanin“ odigrano je prvenstvo Vojvodine Mini maksi lige u fudbalu za dečake uzrasta 2003. godište. Za najbolju ekipu u Vojvodini borile su se četiri ekipe : Proleter Zrenjanin , Mladi Vukovi iz Kikinde , Kordun iz Kljajićeva i domaćin apatinski Olimpik.

Posle veoma zanimljivih mečeva kojima je prisustvovao i predstavnik fudbalskog saveza Srbije Velimir Šargić dobili smo i pobednike i predstavnike Vojvodine na prvenstvu Srbije koje će biti u nedelju održano u Šapcu. Svoju dominaciju u ovom uzrastu pokazali su fudbaleri Olimpika koji su pobedili sve  rivale i postali prvaci Vojvodine.

Na prvenstvo države prema odluci i pravilniku Mini maksi lige Srbije su se pored Apatinaca plasirale i ostale tri ekipe bez obzira što nisu osvojile prvo mesto na nivou pokrajine. Svim učesnicima prvenstva uručene su medalje , a  dečacima iz Olimpika i veliki pobednički pehar.

Grad Apatin uz pomoć lokalne samoiprave bio je odličan domaćin ovog prvenstva na kojem su nastupili veoma talentovani dečaci od koji će sigurno neko od njih za par godina obući i dres „orlića“ a, možda i seniorske reprezentacije Srbije.

NOVI BROJ NGK

VREME DANAS U APATINU

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

You are here:   PočetnaVESTIApatinci prvaci Vojvodine