«  april 2024  »
pusčpsn
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 07 februar 2023
Štampa

Isprobaj novi način uplate depozita i obećavamo – nikada više nećeš gubiti svoje dragoceno vreme! Iako je već prepoznata kao najbolja u regionu, Meridian neprestano radi na podizanju kvaliteta svojih usluga i široke ponude koju nudi svojim korisnicima.

Pažljivo osluškujući potrebe članova, kao i potencijalno novih korisnika, Meridianje razvio novi sistem uplate, koji omogućava brzo i sigurno kladjenje, kao i deponovanje vašeg novca.

Osim što gotova svaka uplata podrazumeva i određeni bonus za kladjenje, Meridian svojim korisnicima daje mogućnost da depozit uplate putem raznih platnih institucija, kao što su: Payspot, Tenfore, Transaks, Eki transfers, zatim Paralela trafike, Impel trafike, kao i u pojedinim menjačnicama.

Međutim, ni to nije sve!

U Meridian je stigao IPS Scan, što znači da je moguće i INSTANT PLAĆANJE!

Nema čekanja, nema gubljenja draocenog vremena - sve je na samo nekoliko klikova od vas!

Kako funkcioniše INSTANT PLAĆANJE?

Meridian je pokrenuo dva načina instant plaćanja, za one koji vole sve da obave "s nogu" - tu je mobilna verzija, dok oni koji uživaju u toplini svog doma to mogu obaviti i putem dekstop uređaja.

Dakle, ukoliko uplatu želite da izvršite recimo prilikom svog računara - nakon unosa iznosa pojaviće se QR kod i sve što je potrebno jeste da ga skenirate aplikacijom svoje banke i izvršite plaćanje tako što ukucate PIN kod.

Zvuči lako i jednostavno, a tako i jeste - ne gubite vreme!

Ako vam se dodatno žuri, verujemo da nigde ne "mrdate" bez mobilnog uređaja, a na njemu su vam dostupni meridianbet.rs sajt i aplikacija, pa evo šta treba da uradite da biste izvršili instant plaćanje:

Nakon unosa iznosa - redirektovani ste na stranicu na kojoj je potrebno da izaberete svoju banku, a nakon toga otvara se aplikacija vaše banke, pa je na vama samo da izvršite plaćanje. U slučaju da možda nemate aplikaciju - ne brinite, odmah nakon klika dobićete i pojašnjenje kako da je instalirate.

Dakle, nikad brže i jednostavnije niste mogli da uplatite depozit! A, šta nakon toga?

Ostanite na istom mestu, jer vam Meridiandonosi najbolju ponudu za kladjenje - uverite se i sami.

Prijava