«  septembar 2024  »
pusčpsn
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 27 februar 2023
Štampa

Paysport, Paralela, Impel – izaberi svoju lokaciju i kladi se u Meridianu! 

Želite da uplatiš depozit u Meridianu?Bez brige, postoji toliko načina da obavite svoju transakciju, a svaki od njih odlikuje brzina, jednostavnost i sigurnost!

Sportska kladionica Meridianje gotovo do savršenstva razvila brojne načine uplate depozita, pa je tako uplata moguća na više od 1.500 lokacija širom Srbije.

Ukratko – sve vam je na dohvat ruke. Brzo i efikasno, a uz malo sreće i – bogato!

Ono što Meridian donosi jeste brz i lak način uplate depozita,pa je tako sve spremno za tiket i pre nego što utakmica počne.

Evo o čemu je reč: Meridian ima nove lokacije za uplatu depozita, a spisak možete pronaći OVDE, nakon toga ono što je potrebno da uradite se da radniku/radnici na uplatnom mestu kažete vaš broj Meridianbet naloga, potvrdite da su podaci koje vam radnik saopšti tačni, te kažete iznos koji želite da uplatite i – to je to!

Nikad lakše i nikad brže!

Meridian brza uplata depozita može da se izvrši na više od 1.500 lokacija širom Srbije, a ono što bismo posebno izdvojili jeste Payspot, Paralela trafike i Impel trafike!

Gde god da se nalazite u Srbiji - imate mogućnost brze uplate, Paysport menjačnice su dostupne širom Srbije, Paralela trafike su gotovo na svakom koraku u Beogradu, dok su Impel trafike prisutne u Zrenjaninu, Kikindi i Novom Kneževcu.

Spisak lokacija za PaySpot možete naći OVDE, za Paralela trafike OVDE, a za Impel trafike OVDE.

Iskoristite sjajne pogodnosti koje Meridian donosi i prepustite se uživanju u sportskom kladjenju.

Naravno, neophodno je da imate otvoren nalog na meridianbet.rssajtu ili aplikaciji. Ukoliko još uvek niste registrovani, učinite to već danas jer tom prilikom dobijate bonus dobrodošlice bez uslova – 2.000 dinara za online klađenje i 200 poklon spinova.

Meridian – kuća najvećih bonusa!

 

Prijava