«  mart 2023  »
pusčpsn
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 14 mart 2023
Štampa

Meridian svake nedelje nagrađuje vašu lojalnost - potrebno je samo da budete aktivni svakog dana i deo milionskog nagradnog fonda može biti vaš!

Predstavljamo vam jedinstvenu promociju koja će objediniti ljubitelje svih vrsta igara. U pitanju je Loyalty bonusu Meridianu, vaš zadatak je da budete redovni i deo MILIONSKOG NAGRADNOG FONDAmože biti vaš!

Kad god odigrate spin, povučete potez ili odigrate ruku, osvajate određeni broj bodova kojim napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača. Najbolja stvar od svega je što sve vrste igara učestvuju u pomenutoj promociji.

Bilo da se opredelite za slotove, rulet, blekdžek, poker, live dealer igre, kvizove ili igrice, deo fantastičnog nagradnog fonda može biti vaš! Zabavljajte se tokom nedelje, a svakog petka preuzmite MAGIČNU DOZU BONUSA!

Da li ste ikada odigrali tiket na slot igrama? Zahvaljujući sjajnoj igri Lucky Betting Shop, provajdera Expanse Studios, i to je moguće!

Upravo ova igra lansirala je novog džekpot dobitnika! Srećni dobitnik je M.F. iz Sombora, koji je igrajući pomenuti slot osvojio MEGA DŽEKPOT u vrednosti od 378.919 DINARA!

Slot avantura Somborca završila se berićetno, a verni igrač Meridianaće nastaviti da uživa u slotovima provajdera Expanse Studios!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

 

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje specijalan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETEi otkrijete svet čarobne zabave.

Odmah nakon REGISTRACIJEna vaš nalog će biti uplaćeno 300 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Wild White Whale.

Neodoljiva avantura počinje i pre nego što uplatite novac na svoj korisnički nalog.

Prijava