«  mart 2024  »
pusčpsn
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 15 mart 2023
Štampa

Meridian Sport karavan nastavlja da iznenađuje mališane. Putujući karavan Lige budućih šampiona koji već nešto više od mesec dana obilazi razne fudbalske centre širom Srbije, zastao je ovog vikenda u Somboru da na delu isprati odigravanje još jednog takmičarskog kola Lige budućih šampiona.

U veoma brojnoj konkurenciji od preko 40 timova tokom celodnevnog trajanja turnira igrane su utakmice u kojima se moglo videti sa kakvim talentom i fudbalskim znanjem raspolažu mladi fudbaleri iz ovog vojvođanskog mesta i njegove okoline.

Na terenima su se smenjivali fudbalski timovi svih starosnih kategorija, što je predstavljalo pravo uživanje za sve fudbalske sladokusce koji su se toga dana našli na travnatim terenima Sportskog centra Orange u Somboru.

Razloga za zadovoljstvo je bilo jako mnogo, pregršt lepih poteza, akcija, golova i ono što je najvažnije drugarskih odnosa svih učesnika na terenu i oko nega. Međutim, jedan detalj je dodatno obeležio ovaj fudbalski praznik.

Za to se kao i do sada, svojim neizmernim zalaganjem pobrinuo Meridian Sport koji se istinski potrudio da ovim mališanima ulepša dan i pomogne njihovo dalje bavljenje fudbalom. Ispred kordinacionog centra lige za Bački okrug, ovonedeljni dobitnik nove sportske opreme postali su mladi fudbaleri iz Škole fudbala “Orange” i to mališani perspektivne generacije 2014. godišta.

Narandžasta garnitura dresova, inače posebno pravljena i dizajnirana za potrebe ove škole fudbala, savršeno je odgovarala i nazivu koji nosi ovaj sportski kolektiv.

Kao i u prethodnim prilikama, u ime pokrovitelja takmičenja donaciju je uručio koordinator Meridian Sporta za društveno odgovorne aktivnosti, gospodin Stefan Todorović. Zajedno sa svojim malim šampionima, opremu je preuzeo trener ove talentovane generacije Škole fudbala “Orange”, perspektivni Milan Tintor, zahvalivši se na neočekivanoj donaciji.

"Lepo iznenađenje za sve nas, pogotovo za ove presrećne klince. Hvala MeridianSportu što brine za mlade fudbalske nade, malo je ovakvih gestova u današnje vreme. Nova garnitura biće namenjena ekipi 2014. godišta, pre svega kao nagrada za neverovatne igre na prošlogodišnjem Republičkom finalu Lige budućih šampiona, gde su osvojili srebrni medalju u konkureciji najboljih ekipa tog godišta sa teritorije cele Srbije. Novi komplet taman će dobro doći i za, nadamo se, novi put na Zlatibor krajem maja, jer za sada ekipa odlično igra u centru Lige budućih šampiona za Sombore, pa se s pravom nadamo da ćemo se ponovo naći na Republičkom takmičenju, pre svega da se družimo, igramo i uživamo u radosti fudbalske igre", istakao je trener Tintor.

Meridian Sport, inače ovogodišnji pokrovitelj Lige budućih šampiona, primerima društvenog ulaganja kao što je ovaj, nastoji da omogući deci najkvalitetnije uslove za bavljenje spotom i podstakne lokalnu zajednicu na važnost ulaganja u dečiji sport kako bi generacije koje nadolaze bile fizički aktivnije, a time i mnogo zdravije.

Ovaj donatorski karavan se na kratko vreme opet vraća u Beograd, a naredni dobitnik sportke opreme biće fudbalski klub koji igra na terenima Sportskog centra Atletik na Adi, ekipa sa najdužim stažom učešće u čak 27 godina dugoj tradiciji Lige budućih šampiona.

Prijava