«  mart 2024  »
pusčpsn
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 13 maj 2023
Štampa

Kompanija Meridian donirala je novčana sredstva Neveni Vujić, devojci koja je je teško povređena u nesreći kod Mladenovca.

Humanost nema granice, ona prevazilazi sve moguće podele, razlike, nejednakosti i prepreke. Ona ne poznaje boje, narode i vere, zato i jeste jedna od najvrednijih karakteristika koje čovek poseduje. Bez humanosti i dobrote čovek bi bio bezličan, otuđen od drugih ljudih, kao i od samog sebe. Uprkos tome, od izuzetne je važnosti za svakog od nas iskazivanje društvene solidarnosti jer ona podstiče istinsku dobrotu i ljudsku empatiju.

Tragični događaji koji su proteklih dana, poput rikošeta, jedan za drugim pogađali Srbiju, ostavili su posledice na svakog od nas. Stravični prizori nasilja i ubistva ponovo su pokrenuli lanac pitanja koja smo kao zajednica zanemarivali i gurali u stranu. Nemila scena iz Mladenovca koja je sa sobom ostavila ogromnu tugu i bol, odiše i tračkom nada, bar za one koji su tog dana imali sreće da prežive.

Nevena Vujić (19)iz Donje Dubone uspela je da preživi zahvaljujući savesnošću lekara, iako je hospitalizovana sa raznetom šakom i prostranim ranama od metaka na obe noge. Hrabrost i volja za životom su ovu neustrašivu devojku održali u životu, međutim ostale su dalekosežne posledice po njen vlastiti život.

Želeći da skrene pažnju javnosti na snagu i veličinu svoje organizacione mreže u kojoj na preko 15 svetskih tržišta aktivno sudeluje veliki broj zaposlenih, kompanija Meridian je osetila potrebu da se među prvima suprotstavi nasilju u društvu i uputi javni apel za pomoć ovoj hrabroj devojci. Zaposleni u Meridianu su ljudi koji  uvek prvi istupe i podrže one kojima je pomoć potrebna,bilo da su to kolege na poslu, komšije, saradnici,institucije, organizacije ili neko ko se sticajem životnih okolnosti, baš kao i Nevena našao u problemu. Upravo iz tog razloga, kompanija Meridian je Neveni Vujić donirala značajna novčana sredstva, čime je želela da podstakne i  druge društvene aktere o važnosti solidarnog davanja i pružanja humanitarne pomoći osobama u nevolji.

Ovaj renomirani brend i jedna od najstarijih betting kompanija u Jugoistočnom delu Evrope svojim primerom ulaganja u zajednicu konstantno pomera lestvicu kada je solidarnost i velikodušnost u pitanju. Kao kompanija koja posluje na domaćem tržištu skoro više od dvadeset godina Meridian je iz godine u godinu postepeno gradio svoj ugled i reputaciju u društvu, postavši svojevrstan primer istinskog humanitarca i dobrotvora. Stavljajući akcenat na potrebe čoveka i zajednice, Meridian se može pohvaliti i činjenicom da stekao simpatije celokupne javnosti koja ga sa pravom oslovljava liderom društvene odgovornosti.

Da reči ipak ne znače ništa bez učinjenih dela, najbolje svedoči podatak koju ukazuje da je samo tokom protekle godine ovaj renomirani brend u privređivanju igara na sreću uspešno realizovao preko 50 CSR akcija društvene odgovornosti na čitavoj teritoriji Srbije i time direktno pomogao mnogobrojne institucije, civilne organizacije, udruženja i građane kojima je u datom momentu pomoć bila neophodna.

Kompanija Meridianje i ove godine nastavila u prepoznatljivom ritmu i to ovoga puta ojačana podrškom u vidu svoje Fondacije „Od srca sa ljubavlju“. Da se lideri lako prepoznaju kada su vođeni zajedničkim vrednostima, najbolje se ogleda na sportskom planu u kome je domaći i regionalni gejming provajder igara na sreću kompanija Meridian zajedno sa svojom Fondacijom „Od srca sa ljubavlju“ postao naslovni sponzor regionalnog i aktuelnog košarkaškog šampiona Srbije. Fondacija „Od srca sa ljubavlju“ kompanije Meridian je u saradnji sa KK Crvena Zvezda Meridianbet počela već da niže pobede na polju humanost, pa je tokom proteklih meseci uspešno realizovala niz donatorskih projekata.

Donation button dugme

Kreiranjem posebne online donatorske platforme na sajtu meridianbet.rs, ovaj respektabilan brend, napravio je revolucionarni iskorak kada je u pitanju odnos sa svojim korisnicima. Razvijanjem crowdfunding platforme Meridan je korisnike svojih usluga transformisao i od njih napravio humanitarce i dobrotvore, osobe koje jednim klikom miša na opciju „doniraj“ mogu pružiti finansijsku pomoć za razne društvene akcije koje kompanija organizuje. Koristeći ovu donatorsku platformu, Meridian je uz učešće svojih korisnika uspeo da pomogne Dušanu Todorovića i Anastasii Mitić, kojima je ova finansijska podrška značila u borbi za život.

Prijava