«  april 2024  »
pusčpsn
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 21 jul 2023
Štampa

Sve što je potrebno – otvori nalog na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Bliži se kraj jula. Spremamo se da uđemo u mesec koji tradicionalno predstavlja najavu i početak najjačih fudbalskih liga na svetu. Avgust je za sport kao proleće - period kada se sve ponovo budi i počinje, zato mu se svi ljubitelji fudbala, posebno raduju.

 

A dok „brojimo sitno“ zašto se ne bismo zagrejali za novu sezonu, dobro zabavili i još bolje zaradili? Ako se pitate kako – odgovor je: vrlo lako!

 

Sve što je potrebno da uradite je da otvorite nalog na sajtu meridianbet.rsili putem mobilne aplikacije. Odmah nakon registracijei verifikacije naloga na vaš nalog stiže BONUS DOBRODOŠLICE u vrednosti od 4.000 DINARA – 1.000 dinara za sportske tikete i 3.000 dinara za slot igre!

 

Pravo je vreme je da istražite MESTO NAJBOLJE ZABAVE– ponuda od preko 2.000 najpopularnijih online igara, Win&Go brojevi, Pinata Loca Madness takmičenje za put u Meksiko, Aviator i talas freebetova – samo su neki od razloga da se već danas pridružite pobedničkom timu!

 

A da u Meridianu ne postoje nikakva ograničenja kada su slot igre u pitanju govori i naredna priča koju ćemo vam predstaviti - stigao je još jedan dokaz da žene i te kako umeju da uživaju u vrhunskim igrama. Ma, ne samo da znaju da uživaju, već su od sada i zvanično - gospodarice dobre zabave!

 

Devojka inicijala D. Ć. iz Novog Sada je igrajući Gates of Olympus osvojila fantastičnih 4.800.000 DINARA! Zamislite samo to – da sa vrhova Olimpa stigne specijalan poklon baš u "srpsku Atinu" i to u vidu fantastične sume, od koje boli glava!

 

U samom startu D. Ć. nije imala previše sreće, pa je iskoristila Bonus Buy opciju koju ovaj Pragmatic Play slot nudi i tako je aktivirala besplatne spinove i baš tada se sve zahuktalo! Množioci su se ređali kao na traci, a tokom kaskadnih kolona uspela je da poveže nekoliko fantastičnih dobitaka.

 

Na samom kraju ove avanture na njenom korisničkom nalogu se našlo nešto manje od PET MILIONA DINARA! Ovo je najveći dobitak koji je Novosađanka do sada ostvarila!

 

Sve što ti treba da bi i ti postao akter ovakve priče je aktivan korisnički nalog i malo sreće! S toga, ne postoji bolji trenutak da se REGISTRUJEŠ!

 

MERIDIANBET – MESTO NAJBOLJE ZABAVE!

Prijava