«  oktobar 2023  »
pusčpsn
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 27 jul 2023
Štampa

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић ненајављено је рано јутрос обишао Аеродром „Никола Тесла“ где је са припадницима Управе граничне полиције разговарао о спровођењу претходно договорених мера у циљу смањења гужви на контролним пунктовима.

„Од јутрос припадницима Управе граничне полиције помажу полицијски службеници Полицијске управе за град Београд, како би што ефикасније, брже и боље пружили услугу свим путницима. Задовољство је видети овако велики број путника на нашем аеродрому, али нас то свакако обавезује да јачамо капацитете и омогућимо што бржи проток путника на пунктовима пасошке контроле“, рекао је министар Гашић и поручио да ће Министарство унутрашњих послова учинити све да путницима обезбеди адекватну услугу, што ће сигурно допринети задовољству и лагодности њиховог путовања.

Нагласивши да му је намера била да се јутрос лично увери у ефикасност наложених мера, министар Гашић је истакао да је ангажован  максималан број полицијских службеника што ће допринети брзини проласка путника при пасошкој контроли.

„Интензивно радимо на унапређењу и модернизацији рада, како бисмо путницима пружили услугу коју имају на многим светским аеродромима. Увођењем електронске капије, аутоматског читача пасоша, без запослених, додатно ће се убрзати и олакшати процес преласка државне границе. Процедура за увођење тог система је у току, а припадници Министарства унутрашњих послова даноноћно су на услузи свим путницима“, истакао је министар Гашић.

Prijava