«  maj 2024  »
pusčpsn
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 08 avgust 2023
Štampa

Višemilionske donacije kompanije Meridianbet obeležile mesece za nama. Na pobedničkom putu se prepoznaju najbolji, njihov put nije kao svaki drugi i on nema mogućnost za povratak. Najbolji se lako prepoznaju, posebno kada ih vodi strast za pobedom, trijumfom i uspehom. Za njih je strah nepoznata reč, nje nema u pobedničkom rečniku, a svaki sledeći izazov samo je motiv ka ostvarenju cilja.

Prave lidere, osim pobedničkog mentaliteta, krasi još nešto što ih izdvaja od konkurencije, a to je rešenost da sve svoje resurse stave na uslugu drugima. Takva rešenost najbolje se ogleda kroz primer kompanije Meridianbet, koja je, osim što je regionalni lider u industriji igara na sreću, odavno prepoznata i kao društveno-odgovorna kuća, koja neretko izlazi iz okvira poslovanja i potrebe sugrađana stavlja i ispred svojih.

Zaposleni u ovoj kompaniji, koja posluje gotovo 20 godina, daju sve od sebe kada se nađu na terenu humanosti i pružaju nadljudske napore u ostvarivanju novih društvenih pobeda. U prethodnom period rođene su prave borbe u kojima su izvojevane pobede, ali tu definitivno nije kraj.

Samo u ovoj godini, kompanija Meridianbetje već imala višemilionske donacije, a posebno se pamte one koje su proistekle iz sportskih aktivnosti.

Od sklapanja saradnje sa KK Crvena zvezda Meridianbet, imali smo priliku da svedočimo nekolicini humanitarnih akcija u kojima su ovi regionalni lideri pokazali svoju humanu stranu i dokazali da kada se spoje sport i solidarnost – rezultat ne može da izostane.

Možda je za neke pobeda samo ona koja se izvojeva na terenu, ali u slučaju Meridianbeta – prave bitke se vode van terena. Upravo iz tog razloga, ova domaća kompanija je svojom donacijom pomogla obnovu manastira na Kosovu i Metohiji, a nije zaboravila ni košarkaše u kolicima, pa je KK Crvena zvezda Singidunum takođe dobio vrednu donaciju.

Godinama unazad Meridianbet na svom primeru dokazuje koliko su dame važne u svakom segmentu poslovanja, pa je 8. mart definitivno jedan od omiljenih dana, a ove godine obeležen je sklapanjem novog prijateljstva između Udruženja “Somborske šnajderke” i domaće kompanije, koje je krunisano na utakmici Crvene zvezde Meridianbet i Efesa.

Glavni  trenutak nastupio je na poluvremenu pomenutog meča kada je naslovni sponzor srpskog šampiona svojim humanim gestom donirao novčanu pomoć upravo ovom Udruženju, kao znak poštovanja i podrške u borbi koju vode za neko bolje sutra.

Jasnio je – sport i humanost definitivno idu zajedno.

Kao regionalni lider u oblasti igara na sreću koji na domaćem tržištu uspešno posluje skoro više od dve decenije Meridanbetje izrastao u jedan dominantan i prepoznatljiv brend. Višedecenijski uspesi na poslovnom planu uticali su da ime ove kompanije postane sinonim za sport i sportsko klađenje, a u poslednjih nekoliko godina Meridianbet se može pohvaliti da zasigurno preuzima primat i kada je humanost i društvena odgovornost u pitanju.

Ovaj renomirani priređivač igara na sreću je samo u protekle tri godine sproveo i realizovao više od 250 CSR društveno odgovornih projekata i akcija širom Srbije, čime je direktno ili indirektno pomogao velikom broju ljudi.

I tu nije kraj, sudeći prema planovima i najavljenim akcijama – i ova godina će proteći u znaju humanosti i solidarnosti, kao i uspehu i na terenu i van terena.

 

Prijava