«  april 2024  »
pusčpsn
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 01 septembar 2023
Štampa

Deponuj novac preko Meridianove mreže eksternih partnera i preuzmi fantastičan bonus za kladjenje! Ovog septembra Meridianbet pomera sve granice!

Kladionica koja je već prepoznatljiva kao mesto najvećih bonusa, odlučila je da i u najintezivnijem mesecu u godini nastavi da postavlja standarde. Bonus dobrodošlice od 4.000 RSDza sve one koji se registrujuje najveći BONUS BEZ USLOVAna ovim prostorima, ali to je samo početak jedne igre bez granica!

 

Kao što znate, Meridianbet je poslednjih godina vredno radio kako bi unapredio svoje usluge i korisnicima omogućio najbolje uslove za online igru. Zbog toga je razviijena široka i pouzdana mreža partnera, pa smo sigurni da vam se u blizini nalaze Payspot menjačnica, Paralela trafika, Impel trafika, Transaks menjačnica, Tenfore menjačnica ili možda Eki transfers.

 

A, ako je tako – onda imamo sjajne vesti za vas!

 

Meridianbet ovog septembra časti dodatnih 30% SPORT BONUSAna uplatu prvog dnevnog depozita preko mreže partnera! 

 

Sve što treba da uradite jeste da na nekom od ovih uplatnih mesta izdiktirate svoj ID broj naloga na meridianbet.rs, uplatite depozit i čeka vas čak 30% sport bonusa na uplatu prvog dnevnog depozita!

 

Pravila su laka: uplatite minimum 300  RSD na nalog i kompletan iznos izvrtite dva puta na sport ili slot ponudi istog dana kada je depozit i napravljen i – to je sve!

 

Ukoliko se odlučite da depozit iskoristite na sport ponudi, potrebno je da odigrate tikete sa minimalnom ukupnom kvotom 3, a da bi bonus bio isplaćen – neophodno je da tiketi budu rezultovani do kraja istog dana kada je depozit i uplaćen.

 

Pronađite najbližu lokaciju u svom gradu, bilo da ste u Beogradu, Kragujevcu, Nišu, Leskovcu, Paraćinu…

 

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i povećajte šanse za dobitak sa 30% bonusa na uplate depozita preko Meridian mreže partnera!

Prijava