«  april 2024  »
pusčpsn
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 04 oktobar 2023
Štampa

Istraži ponudu u Meridianu. Prethodno veče donelo nam je spektakl u Ligi šampiona, uživali smo u vrhunskom fudbalu i pravim majstorijama, ali tu nije kraj!

Sreda i četvrtak donose nam još mnogo interesantnih utakmica, jer su na programu mečevi Lige šampiona i Lige Evrope, tako da je poruka jasna – zauzmite svoje mesto pokraj TV-a, pripremite omiljeno piće i pre početka prvog meča – odigrajte tiket u Meridianu za dupli užitak!

 

Evo kratkog uputstva: najpre se registrujte na meridianbet.rssajtu ili mobilnoj aplikaciji, uy promo kod bullseye, verifikujte svoj nalog i odmah preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 5.000 RSD i to POTPUNO BESPLATNO!

 

A, onda... Ostanite na istom mestu, jer vas čekaju NAJVEĆE KVOTE i vrhunska ponuda za online klađenje!

 

Evo i nekoliko predloga za tiket:

 

CRVENA ZVEZDA – JANG BOJS, kec 2.25
Sreda, 21:00

 

Iako su fudbaleri Crvene zvezde u prvom kolu Lige šampiona upisali poraz od Mančester sitija, mora se reći da su se izabranici Baraka Bahara sasvim solidno pokazali i zato se ne smeju otpisati ni protiv Jang Bojsa.

 

Podsetimo, i u prošlosti su se sastajala ova dva tima, a od četiri utakmice – u čak tri smo videli remi, kao i jednu pobedu crveno-belih. Kakve su prognoze za večeras? Bukmejkeri Meridiana donose kvotu 2.25 na pobedu Crvene zvezde, dok je kvota 3.20 na pobedu Jang Bojsa.Ako ipak mislite da ćemo videti remi, kao i u većini susreta ove dve ekipe – tu je kvota 3.50.

 

BORUSIJA DORTMUND – MILAN, kec 2.45
Sreda, 21:00

 

U grupi sa PSŽ-om i Njukaslom, ni Milan ni Borusija se nisu proslavili, pa se nalaze na dnu tabele, ali grupna faza je tek počela i zato će večeras i jedni i drugi ići na tri boda. Kada se radi o domaćim šampionatima, i jedni i drugi su u seriji pobeda, dok su poslednje dve utakmice između njih završene pobedom nemačkog tima.

 

A, kada se radi o večerašnjem susretu – kvote su na strani Borusije. Ako verujete u pobedu nemačkog tima – kvota je 2.45, a kvota na pobedu Milana je 2.85.

 

TSC – OLIMPIJAKOS, dvojka 1.60
Četvrtak, 18.45

 

Dan kasnije, u četvrtak, čekaju nas mečevi Lige Evrope, a tu nastupaju i fudbaleri TSC-a, koji dočekuju Olimpijakos. U prvom kolu elitnog takmičenja obe ekipe upisale su poraze, a TSC nije iamo sreće ni u poslednjem kolu Super lige Srbije. Jasno je da je Olimpijakos apsolutni favorit u ovom duelu, kvota na njihovu pobedu je 1.60, dok je kvota na pobedu srpskog tima 5.80.

 

Kompletnu ponudu za klađenje možete pogledati OVDE, i ne zaboravite da se pre toga registrujetejer vas čeka mnogo bonusa!

 

 

 

Prijava