«  april 2024  »
pusčpsn
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 12 novembar 2023
Štampa

Fudbal je esencija života i bez njega se svet nikako ne može zamilsiti. Ova magična igra dopuna je našim svakodnevnim ritualima i njegovim aktivnim igranjem osim što postižemo odeđene uspehe, ostvarujemo i mnoge benefite po fizičko i mentalno zdravlje. Deci je sport neophodan, a fudbal je samo jedan od načina za njihov pravilan lični i karijerni razvoj.

Nakon završetka prolećnog dela Lige budućih šampiona, lopta i dalje ne miruje, golmaske mreže se svakodnevno tresu, a više hiljada mališana podeljenih u 12 kordinacionih centara iz nedelje u nedelju sa nestrpljenjem očekuje nastavak svojih takmičarskih obaveza i jedinstveni momenat kada će fudbalski karavan Meridian Sporta i Lige budućih šampiona doći u njihov grad.

U tom išćekivanju, budući fudbalski asovi svakodnevno treniraju sa namerom da budu bolje od svojih vršnjaka širom zemlje. Moderni tereni i hiljade mališana na mečevima Lige budućih šampiona tradicionalno donose veliki broj atraktivnih poteza budućih asova najpopularnije igre na svetu, ali osim svog raskošnog fudbalskog talenta ova deca pokazuju i nešto mnogo bitnije, zajedništvo, solidarnost i sportski fer plej, kako na travnatim terenima, tako i van njega.

Sportski lider u medijskom oglašavanju Meridian Sport kao jedan od glavnih pokrovitelja ovogodišnjeg izdanja Lige budućih šampiona, preuzeo na sebe specifičan zadatak da svim klubovima koji se takmiče pod okriljem ove fudbalske lige obezbedi adekvatnu sportsku opremu i time direktno pomogne neke nove fudbalske šampione. Meridian Sport je svojim donacijama do sada pomogao brojne klubove i školice fudbala širom zemlje među kojima su Rosenborg, Gale, Gruža, Orange, Zvezdica, Aerodrom kids, Arena Kragujevac i ŽFK Ruma, međutim tome svakako nije kraj.

Treba napomenuti da u ovom programu Meridian Sportnije zaboravio ni naše sugrađane iz južne srpske pokrajine koji osim na terenu, bitku vode i za opstanak našeg naroda na vekovnim prostorima. Meridian Sportse programom ulaganja u srpsku zajednicu na Kosovu i Metohiji do sada posebno bavio decom, pa se poslednja u nizu akcija koju je ovaj sportski lider priredio za naše mališane sa Kosova i Metohije odnosila i na donaciju dresova malim fudbalerima FK Rudar iz Kosovske Mitrovice koji su imali prilike da u sklopu prolećnog dela lige snage odmere sa svojim vršnjacima iz čitave Srbije na završnom turniru lige na Zlatiboru.

Vođeni motivom da naši najmlađi imaju sve potrebne uslove za ostvarivanje svojih fudbalskih snova, Meridian Sportje shodno svom društvenom renomeu već krenuo u pripremu novih donacija i garnitura sportske opreme, specijalno pripremljenih i posebno dizajniranih da odgovaraju trenažnim i takmičarskim zahtevima naših najmlađih fudbalera.

 

Primenom društveno odgovorne politike Meridian Sportje do sada napravio ozbiljan korak kada je razvoj dečijeg sporta u pitanju. Promocijom pravih sportskih vrednosti, fer plej rivalstva i zdravog načina života ovaj pravi sportski lider je u mesecima iza nas na sve moguće načine uključivao najmlađe naše sugrađane u razne sportske i društvene programe kako bi generacije koje nadolaze imale što zdravije i srećnije detinjstvo.

Fudbalski kliubovi i školice fudbala iz Beograda, Novog Sada, Sombora, Zrenjanina, Rume, Kragujevca, Mladenovca, Užica, Zlatibora i Novog Pazara koji učestvuju u ovogodišnjem izadanju Lige budućih šampiona spremno čekaju dan kada će ovi sportski prijatelji zakucati na njihovu adresu i omogućiti njihovim mališanima trenutke za radost i sreću.

 

Prijava