«  april 2024  »
pusčpsn
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 11 novembar 2023
Štampa

Pominje se i Srbija – ovi izbori se itekako tiču i nas. Ako je verovati stručnjacima za nebeska tela, sudbinu izbora u SAD odlučiće – Pluton i njegovo veliko pomeranje ka Jarcu, za čak 28 stepeni.

Šta to uopšte znači za nas? Da slede izbori 2024 u SAD koji će ovu zemlju, i ceo svet do neprepoznavanja izmeniti na najmanje sledećih 60 godina.

Kakve to veze ima sa nama? Poprilično velike – krenimo sa dobrim vestima.

Prva je da je klađenje na ishod izbora u SAD 2024. već moguće na teritoriji Republike Srbije i u ponudi je preko 100 kvota tj. različitih kvota za klađenje.

 

Opcije su razne – Donald Tramp predsednik, Tramp kandidat Republikanaca...

Da se Tramp vraća u Belu kuću – kvota je 2.50, čime je zarada na ovaj ishod neverovatnih 250%.

Druga je da ne morate uopšte da rizikujete sopstveni novac. Kladite novcem kojim kuća časti – svega je minut dovoljan da ga preuzmete, i to čak 4.000 RSD.

Taman za „američki tiket“.

Imajući u vidu kako je Tramp iz Bele kuće izašao krajem 2020, kakve je medijske nastupa imao posle toga, a da ne govorimo o hapšenju, sudskom procesu, globalnim sukobima, ovakav scenario bio bi pravi pravcati zemljotres.

 

Od poznatih imena tu su i aktuelni predsednik Džo Bajden (2.85) i potpredsednica Kamala Haris (34), Hilari Klinton (125), Kanje Vest (200)....

Ipak, ni ostali pretendenti kod samih Republikanaca neće tek tako gledati „starog Donalda“, a ponajmanje harizmatična mlada nada i zvezda Floride, privlačnija „kopija Donalda Trampa“, kako često nazivaju Rona de Santisa, bivšeg kongresmena, a sadašnjeg guvernera Floride.

 

Kvota je nešto malo više od 18 da će De Santis biti novi predsednik SAD.

 

Na ovom linku su brojni drugi kandidata,oko 30 i to iz sveta politike, biznisa i medija najmoćnije države sveta.

Uostalom, pogledajte i sami raznovrsnu ponudu.

 

Ali, ako i po strani stavimo pitanje novca, barem su dve direktne posledice na našu državu.

 

Prva je da će spoljna politika Srbije umnogome biti podložna promenama ukoliko se obistine prognoze da je Tramp sve bliži reizboru, što bi bilo prvi put još od 1892. da se bivši predsednik SAD, nakon neuspeha da bude reizabran, kandiduje po treći put i ipak dođe do reizbora iz prvog sledećeg pokušaja!

 

Druga je da postoje velike razlike između spoljne politike republikanaca i demokrata koja se vodi prema Balkanu.

 

Verovali ili ne, da sledi period ogromnih promena za čitavu planetu nedavno je izjavio i sam predsednik SAD Džo Bajden, rekavši da nam u narednih godinu - dve slede događaji koji će ceo svet izmeniti za više od 60 godina.

 

Čuvena kineska kletva – „Dabogda živeo u zanimljivim vremenima“ – polako stiže na naplatu...

 

 

 

 

 

 

 

Prijava