«  septembar 2024  »
pusčpsn
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 18 avgust 2024
Štampa

S. J. iz Niša, sada već legenda u svetu slot igara, i dalje se nije povukao sa svog trona.

Pre tačno tri godine, region je svedočio nečemu neverovatnom – osvojen je GRAND DŽEKPOT u Meridianu,u iznosu od neverovatnih1.125.234 EVRA! Ovaj fenomenalni dobitak postao je simbol za sve igrače i dokaz da svaki spin može promeniti život.

 

S. J. iz Niša, sada već legenda u svetu slot igara, i dalje se nije povukao sa svog trona.

 

Iako je prošlo vreme, ovaj istorijski trenutak ostaje zapamćen kao NAJVEĆI DŽEKPOT IKADA OSVOJEN NA NAŠIM PROSTORIMA.A sada, tri godine kasnije, Meridian ponovo pomera granice!

 

NOVI IZGLED SAJTA – JOŠ VEĆI DŽEKPOTOVI

 

Meridianbet.rs je sada u novom ruhu, moderniji, brži i revolucionaran! Džekpotovi su sada veći nego ikada pre. Novi sajt ne samo da pruža izvanredno korisničko iskustvo, već donosi još više šansi da se upišete u istoriju kao novi rekordni dobitnik.

 

Sada, sa još naprednijim i progresivnijim džekpotovima, Meridiannudi priliku svima da iskuse uzbuđenje i potencijalno osvoje sumu koja može promeniti život. Sajt je osvežen, ali su ciljevi ostali isti – da se obaraju rekordi i pruži najbolja zabava!

 

DA LI STE VI SLEDEĆI REKORDER?

 

Meridianbet nastavlja da raste i postavlja nove standarde u industriji. Bilo da ste novi igrač ili verni član zajednice, sada je pravo vreme da se uključite i okušate svoju sreću.

 

Učestvujte u trci za džekpotove koje svet još nije video – jer ko zna, možda baš vi budete sledeći srećnik koji će osvojiti sumu koja se pamti.

 

Ukoliko još uvek nemate aktivan korisnički nalog – registrujte se već danas na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije i automatski dobijaš bonus dobrodošlice, 3.000 RSD za sport + 3.000 poklon spinova!

 

PREUZMI MOBILNU APLIKACIJU.

 

PREUZMI BONUS DOBRODOŠLICE.

Prijava