«  septembar 2024  »
pusčpsn
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 02 septembar 2024
Štampa

Da nova školska godina počne na pravi način. Početak septembra sve nas asocira na brojne mališane i polazak u školu. Prvi dan školske godine neki dočekuju sa osmehom, dok se drugi setno sećaju letnjih dana i raspusta.

Deci bez roditeljskog staranja, ovi dani definitivno padaju teže, a Meridian fondacijanije zaboravila ni te mališane. Iz tog razloga, ova fondacija Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine „Zvečanska“ uručila je donaciju u vidu pribora i opreme za školu.

 

Direktor „Zvečanske“, Zoran Milačić, školarcima je poželeo srećan početak školske godine, dok iz Meridiana poručuju da će uvek biti tu za naše najmlađe.

 

Našoj deci bismo poželeli srećan polazak u školu, da budu uspešni ove godine. Meridian fondacija, kao po običaju, nastavlja sa svojim humanitarnim radom i donacijama, pa nas nisu zaboravili ni pred početak ove školske godine. Donirali su nam divne pakete za naše mališane, rančeve i školski pribor za sve one koji kreću u prvi razred, kao i za sve ostale đake, što je zaista jedna divna donacija“, izjavio je Milačić.

 

https://youtu.be/Agy4Ut6Fl-I

 

 

Prema rečima Jelene Jocić, predstavnice Meridian fondacije, ova kompanija će, zajedno sa svojom Fondacijom, nastojati da nastavi da podržava rad ustanove poput „Zvečanske“ i da će se u narednom periodu, kao i do sada, truditi da odgovori na sve njihove potrebe i učini sve što je moguće za mališane bez roditeljskog staranja.

 

„Početak školske godine, naravno da nekim školarcima čak i teško pada, upravo zato odlučili smo da obradujemo i one mališane bez roditeljskog staranja i nadamo se da ćemo ovom donacijom makar malo ulepšati i taj prvi dan škole“, dodala je Jelena Jocić.

 

Meridian fondacijamališanima koji polaze u prvi razred obezbedila je kompletan školski pribor i opremu, koji su im neophodni da bezbrižno po prvi put sednu u đačke klupe. Sem najmlađih, nisu zaboravili ni starije đake, kojima su takođe donirali pribor za školu, te su ovim putem, na adresu „Zvečanske“, doneli više od 100 paketa, spremnih za male, a velike ljude.

 

Kompanija Meridianje mislila i na svoje zaposlene, te je za svu decu koja polaze u prvi razred, obezbedila neophodan školski pribor za polazak u školu. Iz kompanije poručuju da će nastaviti sa društveno-odgovornim radom, kako misleći na druge, tako i brinući o deci svojih zaposlenih.

 

Prijava