VREME DANAS U APATINU

«  januar 2021  »
pusčpsn
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 03 avgust 2012
Štampa

Sezona godišnjih odmora i ovog leta je najpogodnije vreme za provalnike vikendica, kuća i stanova. Sezona godišnjih odmora i ovog leta je najpogodnije vreme za provalnike vikendica, kuća i stanova.


Iako još nemaju kompletirane podatke za ovo leto, u PU Sombor ističu da je početkom letnje sezone evidentiran veći broj imovinskih krivičnih dela gde su objekt napada kuće i stanovi, jer mnogi ostaju prazni na određeno vreme. Najčešće mete lopova su gotov novac i zlato. Kako TV Apatin saznaje, prekjuče su NN počinioci obili kuću Milana O. iz Apatina, a prema rečima neimenovanog izvora, vlasnik objekta je imao sreće jer lopovi nisu pronašli ništa vredno i njima interesantno pa su unutrašnjost ostavili netaknutu. Vlasnik je trenutno u Nemackoj a obijenu kucu je zatekla cerka vlasnika kuce.

Policijska uprava u Somboru, obzirom da je sezona godišnjih odmora vreme kada je evidentiran povećan broj krivičnih dela imovinskog karaktera, posebno provalnih krađa, apeluje na građane da za vreme svog odsustva adekvatno obezbede kuće i stanove.
Takođe, potrebno je da budu oprezni i prema ljudima koji po kućama sakupljaju različite novčane priloge, prose ili navodno traže posao, skupljaju antikvitete i slično.
Građani koji primete sumnjivo ponašanje, ili budu žrtve krivičnog dela potrebno je da bez odlaganja pozovu policiju.

You are here:   PočetnaVESTIKAKO TV APATIN SAZNAJE, NN POČINIOCI OBILI KUĆU MILANA O. IZ APATINA